SEZONSKI ADUTI

Stajlinzima na zagrebačkoj špici sada uvjerljivo dominiraju ova dva modela čizmi

11.10.2021 u 14:52

Bionic
Reading

Kišovito jesensko vrijeme ovih dana odrazilo se i na modne odabire prolaznica sa zagrebačke špice. Čizme su u svega nekoliko dana postale odabir broj jedan, no ne i bilo kakvi modeli

Pregledom aktualne ponude čizmi na policama trgovina sasvim je jasno koji će modeli uživati veliku popularnost u mjesecima pred nama, a riječ je o borbenim čizmama kao velikom prošlogodišnjom hitu i čizmama kaubojkama koje combat modelima ove sezone predstavljaju najveću konkurenciju.

Upravo ova dva modela čizmi koja su preplavila police trgovina postala su odabir broj jedan na špici, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore stajlinzi prolaznica uhvaćenih objektivom tportalovog fotografa.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Crne verzije čizmi s glomaznim potplatom očekivano su najpopularnije, a poput kaubojki, prolaznice sa zagrebačke špice najradije ih nose u paru s klasičnim komadima poput traperica i laganijih verzija kaputa.

Poželite li napraviti odmak od čizmi crne boje, inspirirajte se stajlingom ove stajliš prolaznice koja je maslinasto zelenim combaticama začinila stajling u jesenskoj paleti boja.