VJEČNA INSPIRACIJA

Stajling za peticu: Još jedna modna lekcija slavne trendseterice

28.03.2017 u 11:49

Bionic
Reading

Blake Lively, koja se proslavila ulogom Serene van der Woodsen u teen seriji 'Tračerica', redovito oduševljava svojim odličnim modnim odabirima

Supruga zgodnog Ryana Reynoldsa, s kojim ima dvije djevojčice, James i Ines, s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu.

Blake je prava modna inspiracija jer su sve njezine kombinacije osmišljene do posljednjih detalja. Ova atraktivna plavuša miljenica je modnog svijeta, a toliko je oduševila glavnu urednicu američkog Voguea Annu Wintour da je zahvaljujući njoj tri puta krasila naslovnicu ovog najprestižnijeg modnog časopisa.

Lijepa 29-godišnjakinja nije promaknula fotografima u New Yorku u ležernoj dnevnoj kombinaciji: udobnim trapericama, sivom kardiganu i crnom blejzeru s bijelim prugama.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj cool outfit uljepšala je sivom kapom, ultra trendi stiliziranim kaubojkama od brušene kože, koje su velik hit ove sezone, i moćnom torbom neutralne smeđe nijanse koja se dobro uklapa u svaki stajling.  

Glumica koja je nakon završetka prikazivanja 'Tračerice' uspjela ostvariti nekoliko zapaženijih uloga priznaje da joj nakon druge trudnoće nije bilo lako vratiti se u formu.

'Stalno se iznova moram podsjećati na to kada odjenem nešto što ne izgleda kao što je izgledalo nekada ili mi uopće ne pristaje!', izjavila je Lively za Vogue.  

Uvijek besprijekorno dotjerana Blake kaže da u svojem neseseru uvijek ima spreman ružičasti ruž, a nikamo ne odlazi bez maskare.