NEOBIČNO PRIJATELJSTVO

Sprijateljili se Carla Bruni i Pete Doherty

02.08.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Francuska prva dama Carla Bruni i Pete Doherty, pjevač poznat po problematičnom ponašanju, uspostavili su neobično prijateljstvo

Carla Bruni, supruga francuskog predsjednika, sprijateljila se s pjevačem Babyshamblesa Peteom Dohertyjem. Navodno ih je povezala ljubav prema glazbi i poeziji, piše britanski Telegraph, navodeći da su se Carla i Pete upoznali početkom ovog mjeseca u Parizu, samo nekoliko dana poslije Dohertyjevog izlaska iz zatvora u kojem je bio zbog posjedovanja kokaina.

Bruni je trudna s drugim djetetom i otkazala je sve službene obaveze. Nagađa se, ipak, da će ovog mjeseca prisustvovati Peteovom koncertu u Francuskoj te da bi taj neobičan par mogao zajedno snimiti album.

'Susreli su se već nekoliko puta i Pete doista uživa u Carlinom društvu. Počašćen je činjenicom da ona želi provoditi vrijeme s njim', izjavio je izvor za Sunday Times. 'Carla je tip žene kakve Pete voli – inteligentna, sofisticirana i jako lijepa.' 32-godišnji pjevač navodno ima stan u pariškoj četvrti Marais.