UVIJEK BESPRIJEKORNA

Spojila je trendi komade u jedan fantastičan outfit

05.11.2015 u 09:59

Bionic
Reading

Modne kombinacije stilistice Olivije Palermo gotovo su uvijek nepogrešive, a nedavno je odabrala fantastičan dnevni outfit i opet sjajno spojila trendi komade

Najveća tajna njenog dobrog stila svakako se krije u tome da na prvi pogled nikada nećete steći dojam da se jako trudila oko biranja odjeće, a zapravo je sve odabrano s puno pažnje.

Olivia potječe iz dobrostojeće obitelji i kako je više puta znala reći u raznim intervjuima, od malih nogu je uz majku učila kako se lijepo odjenuti. Ta joj je navika očito ostala za cijeli život pa uvijek rado bira koje krpice staviti na sebe i kako ih spojiti.

Osim što je prelijepa, Olivia je za odlazak na ručak sa suprugom Johannesom Hueblom odjenula najnoviji hit među fashionisticama - kaput bez rukava i uza nj uparila još nekoliko odličnih detalja.

Prije svega, potvrdila je da se traper lako nosi s traperom i izgleda odlično. Na skinny traperice Margot Jeans stavila je traper košulju pa nabacila sivi kaput bez rukava u dvije nijanse. Na štikle u karamelasto smeđoj nijansi dodala malo boje uz torbu Louis Vuitton. Poznato je da obožava dodatke pa ne čudi da je na torbu objesila krzneni privjesak, također luksuznog brenda Fendi. Možda je bolje ne znati vrtoglave iznose koje je odabrala za jednu šetnju njujorškim ulicama i odlazak na ručak, ali samo torba košta oko 30.000 kuna, dok je krzneni privjesak nešto manje od 7.000 kuna.

No ipak treba uzeti u obzir da je Olivijin posao pratiti i prezentirati modu, a ovaj styling može poslužiti kao inspiracija za izdanje s nešto povoljnijim krpicama.