THE BEST MODEL OF CROATIA

Splićanka Matea i Bračanin Mario naj modeli Hrvatske

28.08.2009 u 15:40

Bionic
Reading

Splićanka Matea Bajić i Mario Anić Kremić iz Supetra na Braču pobjednici su izbora The best model of Croatia te će u prosincu u Istanbulu predstavljati Hrvatsku na izboru The best model of The World

Najboljim modelima za 2009. godinu na izboru za 'The Best Model Hrvatske' održanom sinoć na Stradunu proglašeni su 17-godišnja Splićanka Matea Banić i 21-godišnji Mario Anić Kremić sa Brača, koji će predstavljati Hrvatsku na svjetskom finalu izbora potkraj godine u Istanbulu. Mario je student na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a ove je godine bio i prvi pratitelj na izboru za Mistera Hrvatske, dok Matea pohađa srednju trgovačku školu i jednako kao i Mario namjerava se baviti manekenstvom.

Za prve pratitelje najboljih modela izabrani su Milan Jurčević i Sara Abramović, dok su drugi pratitelji Robert Batarilo i Mirna Pezelj. Najbolji modeli fotogeničnosti su Ivan Ostopanj i Maja Maslać, piše Dubrovački list.

Deseti, jubilarni izbor, koji je izravno prenosio i HTV, došli su na Stradun gledati i brojni Dubrovčani, a u glazbenom programu koji su vodili Danijela Trbović i Mirko Fodor nastupili su grupa E.T., Brešković Brothers, Đani Stipaničev, Tereza Kesovija i Milo Hrnić.