dizajneri oduševili

Spektakularnim revijama završen Toyota Fashion Week Zagreb

20.05.2017 u 13:31

Bionic
Reading

Završen je još jedan Toyota Fashion Week Zagreb, a večer su zatvorile revije Twinsa, Lorea, Milice Opačić te Neba. Pogledajte kakve su sve kreacije predstavili talentirani dizajneri te tko je od poznatih pratio najnovije kolekcije iz prvih redova

Na završnoj večeri modne manifestacije Toyota Fashion Week Zagreb Twinsi su potvrdili da su jedan od vodećih dizajnerskih brendova na domaćoj modnoj sceni. Svaki dio izrade kolekcije - od početne skice do kroja i konstrukcije svakog pojedinog komada, šivanja te finalnog stiliziranja, njihovih je ruku djelo, što govori o širini vještina kojima raspolažu.

Talentirani modni dvojac poigrao se bojama, kako i priliči ljetnim danima koji su ispred nas, a njihove ženstvene kreacije nisu ostavile ravnodušnima ni brojne poznate koji su se okupili podržati dizajnere.

Dizajnerica Loreta Gudelj Barać unijela je dašak Južne Amerike na Toyota Fashion Week Zagreb svojom koloritnom kolekcijom brenda Loré koja odiše sofisticiranom ženstvenošću. Dizajnerica se predstavila bogatom kolekcijom odjeće izvedene od biranih tkanina, a njezine lepršave ljetne kreacije uvijek iznova oduševe romantične duše. Jer ova kolekcija upravo to i jest - romantična i drugačija. 

  • +18
Završna večer Toyota Fashion Weeka Zagreb Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Dizajnerica s beogradskom adresom Milica Opačić poznata je domaćim trendsetericama, stoga nije iznenadio interes za njenu novu kolekciju koja je svoju premijeru doživjela upravo u Zagrebu. Jednostavnog naziva Black, kolekcija se bavi temama od glam rocka do gotike, svedenima na zanimljiv jezik minimalizma, primjenjivog u svakodnevnom odijevanju.

Izrazito sexy i moćan dojam kolekcije u kojoj je korištena široka lepeza tkanina, od kože do pliša, namijenjena je jakoj i dominantnoj ženi, koja se ne libi koristiti svoju seksualnost kao oruđe komunikacije s okolinom.

  • +3
Poznati na zadnjoj večeri Toyota Fashion Weeka Zagreb Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR_FERINA

Modna kuća Nebo zatvorila je ovosezonski projekt Toyota Fashion Week Zagreb i poručila nam da smo spremni za more. Nebo koji ustrajno gradi svoju modnu priču temeljenu na ženstvenoj jednostavnosti i nosivosti, ove je godine publici predstavio trendi prugaste komade koji su stavili naglasak na cjelokupnu kolekciju.