NEUNIŠTIVI DEKOLTE

Sophia Loren ostavlja bez daha i u osmom desetljeću

25.01.2011 u 14:38

Bionic
Reading

Iako se bliži osamdesetoj godini života, legendarna glumica Sophia Loren drži se i više nego odlično te ne odustaje od njegovanja dobrog izgleda

Legendarna glumica Sophia Loren desetljećima je smatrana jednom od najljepših i najseksipilnijih žena svijeta, a tu titulu i u svom

osmom desetljeću života ponosno nosi. Čini se da talijanske glumice pridaju jako puno pažnje vlastitom izgledu te je tako nedavno i Ornella Muti pokazala zavidan izgled u šestom desetljeću života. Besprijekoran izgled, na kojemu bi joj pozavidjele i neke mnogo mlađe dame, osim genima Ornella može zahvaliti i pokojem estetskom zahvatu.

Sophia Loren posjetila je Tjedan mode u Parizu te pogledala novu Armanijevu kolekciju za nadolazeće ljeto odjenuvši jednostavnu crnu haljinu s vrlo dubokim dekolteom te je pokazala poprsje koje još uvijek zaustavlja dah.

Legendarna glumica, koja je nedavno u svojoj 76. godini postala treći put baka, i ovoga puta pokazala je svoju iznimnu modnu hrabrost izazovnom odjećom, bujnom frizurom i blještavim nakitom.