PARKER SERIJSKI VARALICA?

Sophia Egler: Tony mi se odmah htio 'uvući u gaćice'

22.11.2010 u 13:06

Bionic
Reading

Razmetni muž Eve Longorije slao je izgleda lascivne poruke i britanskoj manekenki Sophiji Egeler

Lijepoj je 19-godišnjakinji, osim tekstova, slao i svoje golišave fotke, uz koje je moli da se nađe s njim. Sve to ona je osobno povjerila tabloidu The Sun.

'Od prve sekunde pokušavao mi se 'uvući u gaćice'. Nije priznavao 'ne' kao odgovor, samo je dalje navaljivao neprestano ponavljajući koliko mu se sviđam. Nisam imala pojma da je Longorijin muž.'

Razočarana Eva Longoria (35) prošlog tjedna podnijela je zahtjev za razvod braka zbog 'nepomirljivih razlika'. Ako je vjerovati glasinama, pronašla je cijelu seriju kompromitirajućih tekstova u kojima se Tony obraća drugim ženama preko službene linije zvijezda NBA-a, što je uključivalo i Erin Barry, ženu njegovog bivšeg suigrača Brenta Barryja.

Tony je susreo Sophiju na jednome Ultimate Fighting Showu u Londonu, nakon kojega ju je pozvao da mu pravi društvo u noćnom klubu Whisky Mist, zajedno s nogometašem Arsenala Bacaryjem Sagnom.

'Kada sam se oko jedan po ponoći pozdravila, Parker je pošao za mnom na ulicu. Molio me da odem s njim u kuću, za koju je tvrdio da je njegova. Rekla sam, 'ne'', tvrdi Sophie.

Nakon što je preko prijatelja došao do njezina broja, 28-godišnji Parker počeo joj je slati SMS-ove ilustrirane fotografijama na kojima pozira gol, poručujući joj da dolazi u Brighton vidjeti je. Idući dan poslao je poruku da je u blizini. Sophia, koja SMS nije vidjela budući da je bila vani s društvom, kaže da su poruke prestale stizati tek prošli tjedan, kad je pukla vijest o razvodu.

Nakon što je predala dokumente za razvod, 17. studenoga, Eva Longoria na svom Twitteru napisala je sljedeće.

'S velikom žalošću, nakon sedam zajedničkih godina, Tony i ja odlučili smo se razvesti. No i dalje se volimo i molimo za sreću u odvojenim životima.'

Tony Parker svoje je papire odnio dva dana kasnije, u teksaškom okrugu Bexar.