'JA SAM NAJČEDNIJA'

Sonja Kovač se skinula i za tportal, ali u bikini

26.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

S glumicom i bivšom farmericom Sonjom Kovač razgovarali smo u wellness centru Mega sun u Sesvetama, gdje smo je intervjuirali na stolu za masažu, a skinula nam se i u ružičasti bikini, jer je njeno golo tijelo ovih dana goruća tema

Sonja Kovač se po drugi put skinula za Klik i nedavno gostovala u dramskoj seriji Najbolje godine, gdje je s

Amarom

mega sun

Bukvićem odglumila nekoliko eksplicitnih scena u krevetu u ulozi psihologinje Dorotee. Osim toga, osnovala je ženski tim za poker, a i s dragim u međuvremenu stigne gledati vjenčanice.

Sonja nam priznaje da joj nije bilo neugodno pozirati u donjem rublju, a i njen dragi Marko Sekulić ponosno je pokazivao kolegama u uredu fotografije svoje drage s lizalicom u ruci.

'Prije dvije godine, kada sam se prvi put fotkala za Klik, svi su bili i više nego ljubazni prema meni, pa nisam vidjela razlog zašto to ne bih opet učinila. I ovaj put smo napravili super stvar, slatku priču, baš nešto kao što sam ja. Bilo bi glupo da glumim neku vamp ženu kada to nisam. Ja sam pozirala u starkama, s lizalicom i čokoladicom, jer to sam ja', kaže Kovač te dodaje da je ona još najčednije ispala u cijelom magazinu.

Iako su je mediji nekoliko puta zaručili te je svima bilo sumnjivo kada je proteklog vikenda s dragim gledala vjenčanice, Sonja kaže da se još uvijek nema namjeru udavati.

'Nisam tipična djevojčica koja odmalena sanja o vjenčanju i svojoj vjenčanici, dapače uopće ne razmišljam o tome, razmišljat ću o tome nekoliko mjeseci prije nego što se dogodi, a možda se nikada i ne dogodi', otkriva nam bivša farmerica koja nije željela komentirati informaciju o ulasku Playboyevih zečica u reality show jer, kako kaže, ne treba nikoga podcjenjivati, no više pogledajte u videu.