U KOŽI OD GLAVE DO PETE

Smršavjela je i sad ponosno ističe seksi figuru

09.05.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Slavna starleta Kim Kardashian u posljednje vrijeme ne izlazi iz seksi krpica koje naglašavaju njezinu figuru

Čini se da sad Kim itekako pazi da joj se ne omaknu loša izdanja poput onog s odmora u Meksiku, kad su njezini obožavatelji poludjeli zbog razočaravajućih fotografija na kojima se vidjelo da slavna članica klana Kardashian ima celulit na nogama i stražnjici. Zbog toga je, kako se pisalo, izgubila oko 100 tisuća pratitelja na Instagramu.

'Koja si ti prevara od žene! Puna si celulita i strija, a glumiš da si neka božica bez mane', glasili su neki od komentara ogorčenih obožavatelja.

Kako god bilo, bujna brineta obožava privlačiti pozornost i u tome je prava majstorica, voljeli je mi ili ne. Majka North i Sainta prošetala se nedavno u još jednoj izazovnoj kombinaciji. Za snimanje novih epizoda realityja  'Keeping Up With The Kardashians' odlučila se za vrlo zavodljivo izdanje u koži.

  • +6
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda je donedavno imala dugu kosu, Kim je ekstenzije zamijenila za puno bolju varijantu, trendi bob frizuru koja je lijepo naglasila njezinu čokoladnu nijansu kose.

Provokativnu kombinaciju, pripijeni top bez grudnjaka i minicu, uparila je s bež sandalama na vezanje, kreacijom svog supruga Kanyea Westa, koji stoji iza brenda Yeezy.

Ovaj outfit, upotpunjen sunčanim naočalama malih okvira, mnoge je podsjetio i na legendarni film 'Martix' s Keanuom Reevesom u glavnoj ulozi.