FRANKA BATELIĆ

Smjestite mi Johnnyja Deppa!

31.03.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Mlada pjevačica muku muči s državnom maturom, a iako kaže da se zaljubljuje po nekoliko puta tjedno, još uvijek je sama

Nakon završetka Dore, Franka Batelić kaže da samo uči, piše Stars.

Mlada pjevačica se punom parom priprema za državnu maturu i kaže da je postala prava štreberica.

'Iskreno, pomalo i jesam štreberica. Ali samo zato što želim biti sigurna u sebe. Često mi prijatelji znaju reći - dosta je, sve znaš, naučila si, ali ja moram proći još jednom, da budem sigurna', kaže Franka.

Iako se bliže praznici, poslije njih čeka je matematika i fizika.

'Usporit ću valjda nakon mature i upisa na fakultet. Jedva čekam ljeto, iako sam svjesna da me tada čekaju nastupi i gaže, ali barem će škola biti gotova. A onda i preseljenje u Zagreb...', priča. Iako je  sad sve to pritišće, Franka će se uvijek rado sjećati đačkog doba.

'Jedva čekam zaboraviti stres vraćanja u taj ritam priprema i učenja za kraj škole. Ali sjećat ću se maturalca, dobrih zezancija u razredu i prijatelja s kojima sam od malih nogu. Mi smo mala sredina i znamo se već dugo. Ima tu i nepodopština koje smo radili, njih će se sjećati i moji roditelji, ali i profesori', rekla je Franka.

No kad je riječ o ljubavi, Franka kaže da nema vremena za nju.

'Zapravo, zaljubim se nekoliko puta tjedno, a na kraju sam još sama. Malo paradoksalno, ha?!', otkrila je. Na pitanje koga bi si voljela sama smjestiti za dečka, Franka je odgovorila: 'Smjestite mi Johnnyja Deppa!'