NIKAD LJEPŠE

Slavne prijateljice pomele konkurenciju na crvenom tepihu

01.12.2015 u 10:23

Bionic
Reading

Gala-večera Global Gift u Londonu bila je prava prilika da se slavne ljepotice pretvore u zavodnice u prelijepim večernjim kreacijama, a Eva Longoria i Victoria Beckham definitivno su bile pobjednice večeri

Nije tajna to da su Eva Longoria i Victoria Beckham dugogodišnje prijateljice, a slavna glumica često nosi haljine uspješne dizajnerice.

Victoria Beckham na crvenom se tepihu držala provjerene recepture i prepoznatljivog stila, ali to joj se nikako ne može zamjeriti. U pripijenoj haljini iz svoje kolekcije naglasila je vitku liniju, a uz decentan dekolte i tanke naramenice imala je raspuštenu kosu i svoj uobičajeni make-up. A kao i uvijek, nije se smiješila čak ni dok je pozirala s prijateljicom Evom.

Za razliku od nekadašnje Posh Spice, čiji je tadašnji styling danas svima nezamisliv, Eva je bila nasmijana i opuštena pred kamerama.

Slavna je glumica nosila kreaciju s potpisom svoje prijateljice. Elegantna večernja haljina ima dubok izrez na prsima, a oko struka se proteže pojas zavezan na mašnu. Uz izazovne haljine, ove dvije ljepotice i prijateljice na crvenom tepihu nisu imale konkurenciju.