HIT MEĐU SLAVNIMA

Slavne ljepotice imaju nove omiljene cipele

14.01.2016 u 12:56

  • +8

Nove 'it' cipele

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Hoće li trenutačno najvruće seksi sandale svrgnuti s trona sad već kultne štikle Nudist Stuarta Weitzmana koje suvereno vladaju crvenim tepisima i stylinzima modno osviještenih dama? Lako moguće, jer model Frontline Tamare Mellon bivše suosnivačice i kreativne direktorica brenda Jimmy Choo najčešće je viđen na brojnim holivudskim ljepoticama

Tamara Mellon u modnoj industriji poznata je kao suosnivačica brenda Jimmy Choo u kojem je bila 15 godina. Nakon što je 2011. napustila slavni brend, odlučila se za stvaranje poslovnog modnog carstva (cipele, torbe i odjeća) pod vlastitim imenom, što je i učinila 2013., a njezin prvi uspješni moded bile su čizme Legging koje su obožavale Karlie Kloss i Taylor Swift.

Novi su hit seksi štikle Frontline koji se sve češće mogu vidjeti na crvenim tepisima, a nose ih Gigi Hadid, Cindy Crawford, Kylie Jenner, Solange, Lily Aldridge i brojne druge slavne holivudske ljepotice.

Minimalističke štikle s tri remenčića i vrtoglavo visokom petom postale su vrlo brzo omiljene među fashionisticama, a dolaze u crnoj, bijeloj i boji kože te metalik nijansi.

A što ih čini jednim od trenutačno najpoželjnijih sandala?

'Transparentni dijelovi sa strane na remenčićima stvaraju iluziju bose noge što pak vizualno produžuje nogu i nevjerojatno laska figuri', kaže Tamara Mellon, a s njom se očito slažu i brojne zadovoljne klijentice. Zbog minimalističkog dizajna, ove se seksi sandale lako uklapaju u različite odjevne kombinacije.

#regram from @lamarquenyc @angelcandices wearing #tamaramellon #frontline sandals to @thetodayshow

A photo posted by tamaramellon (@tamaramellon) on