50 nijansi ružičaste

Slavna plavuša izgleda bolje i od Barbike

29.06.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Uvijek dotjerana manekenka Gigi Hadid ovog puta nadmašila je samu sebe. Američka miljenica na premijeru svoje nove linije za Vogue Eyewear stigla je poput Barbike u pripijenom kompletu koji joj stoji kao saliven

Model Gigi Hadid oduvijek je bila tip Barbike sa svojom bujnom plavom kosom i savršenim proporcijama lica i tijela, no ovim je stajlingom definitivno pokazala da je u duši prava Barbie.

Ta 22-godišnja Victorijina anđelica i prvi model svijeta na promociji svoje linije sunčanih naočala za Vogue Eyewear plijenila je pažnju u ružičastom od glave do pete.

Pink kinda day #gigihadid #fashionlove #pink

Objavu dijeli Fashion (@fashionpoliceafricaonline)

Kada zamislimo Barbie look, onda je to upravo takav look atraktivne Gigi, koja je na veliku promociju u New Yorku pristigla u pripijenim kožnim trapez hlačama i odgovarajućoj kožnoj jakni u ružičastoj boji s potpisom modne kuće Kreist.

Ako netko može isfurati takav outfit, onda je to zanosna Victorijina anđelica kojoj pristaje baš sve što stavi na sebe. Ovaj bismo stajling mogli nazvati i '50 nijansi ružičaste', s obzirom na to da je manekenka uz ružičasti komplet iskombinirala i nježno ružičasti top, štikle te sunčane naočale vlastitog dizajna.

  • +24
Gigi Hadid izgleda poput Barbike Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljepotica je sa svojom vojskom obožavatelja na Instagramu podijelila fotografije u svom outfitu inspiriranom najpopularnijom lutkom na svijetu, a fanovi su je obasuli komplimentima na račun izgleda.