KAO DA SU PRADINE

Slavna manekenka pohvalila se sandalama od 90-ak kuna

19.08.2015 u 09:19

Bionic
Reading

Prelijepa Tyra Banks, jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, može se pohvaliti nevjerojatnom kolekcijom skupe odjeće i obuće, ali ne zazire ni od jeftinih krpica

Ni ne sumnjamo da je garderoba 41-godišnje Tyre prepuna dizajnerske odjeće i cipela s potpisom Valentina, Yvesa Saint Laurenta ili Sergija Rossija.

No, tamnoputa manekenka nije opsjednuta skupim krpicama!

Bivši Victorijin anđeo, Tyra Banks ponosno se prošetala u lepršavom trendi kombinezonu, kulerskom šeširiću i ravnim sandalama koje je platila samo 13 dolara (oko 88.55 kuna) u Paylessu.

'Hm, ne znam tko je dizajnirao kombinezon koji je na meni. Ali evo, cipele su iz Paylessa, ne šalim se. Njihova cijena zapravo je bila 20 dolara, međutim ja sam ih platila samo 13 dolara jer je  u tijeku bilo završno sniženje. Najluđe od svega, prijatelji su me redom pitali: Oh Bože, jesu li to najnovije Pradine sandale? Odgovorila sam im da, ako to žele, mogu biti Pradine. Zbilja imaju nešto Pradino u sebi', rekla je lijepa Tyra za InStyle.


Tyra, koja je vodila i TV-show America's Next Top Model, bila je angažirana u mnogim kampanjama, između ostalih i za modne kuće Dolce & Gabbana i Tommy Hilfiger, a prva je Afroamerikanka koja se pojavila na naslovnici GQ-a i Sports Illustrated Swimsuit Issuea.