OMILJENI MODEL

Slavna glumica ne skida se iz bijelih tenisica koje svi obožavaju

27.05.2019 u 18:01

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively uzela je predah od posla, ali ne zato što se zasitila Hollywooda, već zato što sa suprugom Ryanom Reynoldsom iščekuje treće dijete. Iako se zbog trudnoće u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje na javnim događanjima, paparazzi slavnu glumicu strpljivo prate u stopu ne bi li uslikali njezin trbuščić, a nedavno su je snimili dok se spremala posjetiti supruga na setu novog filma 'Free Guy'

Slavna glumica Blake Lively trenutno čeka svoje treće dijete, pa je glumačke obaveze nakratko zamijenila ulogom kućanice. Glumica je zbog supruga Ryana Reynoldsa s kćeri Inez i sinom Jamesom preselila u Boston, gdje Reynolds trenutno snima novu pustolovnu komediju 'Free Guy' koja se u kinima očekuje u srpnju 2020.

31-godišnju glumicu paparazzi su uslikali ispred seta za novi film. Slavna ljepotica sada svaki slobodni trenutak želi provoditi s obitelji, pa se sa kćeri i sinom uputila na lokaciju na kojoj njezin suprug snima film. Reynolds nije krio oduševljenje kada je ugledao mališane i svoju lijepu suprugu, a nama su za oko zapele glumičine tenisice.

  • +8
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i sve trudnice, Lively se trudi odabirati udobnu obuću, pa stoga visoke pete ne dolaze u obzir. Za posjet suprugu na filmskom setu zvijezda popularne teen serije 'Tračerica' odjenula se vrlo ležerno - u traperice, sivu majicu kratkih rukava i crni kaput, dok je na noge obula Superstar tenisice brenda Adidas.

Adidasove Superstar tenisice proteklih su sezona bile veliki hit na modnoj sceni. Iako je za njima vladala pomama još prije 15-ak godina, Adidas je prije nekoliko sezona ponovno pustio u prodaju ovaj retro model, a rekacije potrošača bile su i više nego zadovoljavajuće.

Popularni model preplavio je gradske ulice diljem svijeta, a uz Stan Smith model, također s potpisom brenda Adidas, postao je najtraženiji model tenisica ikad dizajniran. Iako su u posljednje vrijeme isplivali na površinu neki drugi brendovi tenisica kao što su Veja ili Golden Goose, Adidasove Superstar tenisice i dalje su tražene i voljene.