SVAĐE ECCLESTONEOVIH

Slavica bjesni zbog Tamarine pretjerane rastošnosti

21.10.2011 u 13:40

Bionic
Reading

Procurili su detalji iz privatnog života Tamare Ecclestone, koja je priznala kako se nerijetko svađa sa svojom mamom Slavicom Radić koja bjesni zbog rasipništva svoje kćeri jer milijune funti troši na odjeću, cipele i skupocjene torbice

Prema pričama Tamare Ecclestone čini se da odnosi između majke i kćeri nisu idilični. Njezina majka Slavica Radić naprosto bjesni zbog rasipništva svoje kćeri.

'Moja majka smatra da imam velikih mentalnih problema jer previše trošim na odjeću.
Svjesna sam recesije u svijetu i uvijek me upozorava da bihtrebala manje trošiti, a kad vidi moju prepunu garderobu kaže im da imamozbiljnih mentalnih problema. Ne mogu se pretvarati da ovo nije mojživot', kaže najstarija Berniejeva kći.

Zatim je pokušala svoju manu pretvoriti u prednost, ali čini se da joj to baš i nije pošlo za rukom: 'Netko je ovisan o kokainu ili cracku, ja sam ovisna o cipelama. Netko sakuplja umjetnine, ja torbice Birkin. Ponekad se zbog toga osjećam loše, ali nisam zbog toga loša osoba. Ne mogu se pretvarati da ne obožavam skupu odjeću i torbe', kaže Slavičina kći.

Pohvalila se i kako je njena majka, za razliku do nje, sve u kući radila sama: 'Sama je prala i mašinu za pranje suđa, ali ja to nisam u stanju', priznala je Ecclestoneova.