TJEDNI HOROSKOP

Škorpioni i Strijelci uživat će u igri zavođenja i flertu, Bikovima i Jarcima glavobolje će zadavati financijske poteškoće, dok će Blizancima sve ići od ruke

22.08.2022 u 06:47

Bionic
Reading

Pred Ovnovima je pogodan tjedan za traženje novog posla, kao i za pronalazak dodatnog izvora prihoda. Rasprave oko novca bit će uobičajena pojava u dugim vezama Bikova, baš kao i kod Jaraca. Blizanci će se osjećati dobro u svojoj koži i biti spontani i opušteni, a sve će im polaziti za rukom. Djevice čija je veza u krizi mogle bi potražiti zadovoljstvo izvan bračne postelje ili se spojiti s bivšom ljubavi. Snažna seksualna privlačnost Škorpione bi mogla navesti da se upuste u flert, a u njemu će uživati i Strijelci.

Ovnovi će otvoreno izražavati naklonost prema privlačnim kandidatima za partnera. Ako im se netko svidi, koristit će sve svoje adute kako bi ga zaveli. Ovo je razdoblje sjajno za rađanje novih ljubavnih priča. Kolege će cijeniti njihovo mišljenje i tražiti od njih savjete. Tjedan je pogodan za traženje novog posla, kao i za pronalazak dodatnog izvora prihoda.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Reese Witherspoon je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: Profimedia / Autor: ANTHONY BEHAR / DDP USA / PROFIMEDIA

Rasprave oko novca biti uobičajena pojava u dugim vezama Bikova, no to im neće umanjiti ljubavni sklad. Razgovarat će s partnerom o budućnosti i zajedničkom životu. Odlučit će se na useljenje u zajednički stan ili na brak, dok će neki početi raditi na potomstvu. Bave li se nekim vidom umjetničkog posla, kreativni zanos omogućit će im da privedu kraju mnoge započete poslove i projekte.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizanci će se osjećati dobro u svojoj koži i biti spontani i opušteni, što će doprinijeti porastu popularnosti u društvu. Samci će upoznati osobu koja će ih impresionirati. Bit će sposobni i snalažljivi, no i brzopleti. Ulože li više truda i strpljenja, brzo će doći do rješenja.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: SL, TERMA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Nedavno započeta veza Rakova počet će se polako, ali sigurno razvijati u željenom smjeru. Parovi će otvorenim razgovorom razriješiti sukobe koji su stajali na put njihovoj ljubavnoj sreći. Imat će dovoljno vremena i strpljenja za pomaganje manje snalažljivim kolegama, na čemu će im biti zahvalni. Moguće je neplanirano putovanje ili rad na terenu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pred Lavovima je tjedan ispunjen zabavom i izlascima. Privlačni su i zavodljivi pa će lako sklapati poznanstva, a veze koje započnu u ovom razdoblju mogle bi se prometnuti u nešto više od flerta. Sve će im polaziti za rukom. Pravo je vrijeme da razrade plan za poslovni napredak ili smislite najbolji način za ostvarenje dodatne zarade. Mnogi će spoznati tko su im poslovni suparnici, a tko saveznici.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Djevice čija je veza u krizi mogle bi potražiti zadovoljstvo izvan bračne postelje, ili se spojiti s bivšom ljubavi. Brzo će shvatiti da bi im to moglo donijeti komplikacije, što će ih ohrabriti da s dragim otvorenije pričaju o problemima. Odnosi s nekim kolegama bit će napeti, a pogotovo ako između njih i inače vlada rivalitet. Nije povoljno vrijeme za postavljanje zahtjeva ili traženje povišice jer će šef glatko odbiti sve vaše prijedloge.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Princ Harry je Djevica, rođen je 15. rujna 1984. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vagama će se javiti stari prijatelj ili znanac kojeg nisu dugo vidjeli, što će ih iznimno obradovati. Slobodne će Vage osjetiti snažnu naklonost prema osobi koju su do jučer smatrali samo prijateljem. Zbog želje za novim izazovima, razmišljat će o promjeni radnog mjesta, a potpora prijatelja i poznanika također će im biti od koristi pa je ne treba zanemariti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Škorpione će privlačiti ugledne i popularne osobe, no nailazit će na drugačiji tip ljudi. Snažna seksualna privlačnost mogla bi ih navesti da se upuste u flert s nekim tko ne posjeduje osobine koje traže u partneru. Uživat će potporu u radnom okolišu. Rado će pomagati drugima, a to će se cijeniti.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Anne Hathaway je Škorpion, rođena je 12. studenog 1982. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strijelci će uživati u flertu i igri zavođenja. Privlačit će ih vedre i spontane osobe, a nije isključeno da će pasti na šarm nekoga mlađeg. Parovi neće izbjeći razmirice. Neće se moći pohvaliti dobrim organizacijskim sposobnostima, zbog čega će stalno kasniti i biti u zaostacima. Odnosi s nekim kolegama bit će napeti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jarci bi se mogli posvađati s partnerom oko financijskih poteškoća. Njegova pretjerana rastrošnost bit će glavni krivac za alarmantno stanje na računu pa će mu to nabiti na nos. Samce će privući zagonetni stranac. Porast će im samopouzdanje pa će biti spremniji zauzeti se za sebe i pridobiti pažnju ljudi čija im je pomoć neophodna za uspjeh.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +21
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako će kolega koji im se sviđa otvoreno pokazivati naklonost, Vodenjaci ipak neće dozvoliti da taj odnos prijeđe granicu profesionalnog. Strah od tračeva bit će jači od romantičnih težnji. Parove očekuju napeti dani puni razmirica i prepucavanja. Primit će zanimljivu ponudu za honorarnim poslom, a iako bi bilo lijepo ostvariti dodatnu zaradu, trebali bi je prihvatiti samo ako su sigurni da će im ostale obaveze ostaviti dovoljno vremena.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Njihov partner bit će željan nježnosti i pažnje, no Ribe će se usredotočiti na svakodnevne probleme. Zbrajanje računa, pospremanje stana i briga o djeci bit će njihovi prioriteti zbog kojih ćete zapostaviti partnerove romantične potrebe, a to bi moglo dovesti do svađe. Savjetuje se oprez prilikom većih ulaganja i potpisivanja imovinsko-pravnih ugovora. Ako je moguće, neka odgode važne poslove i sastanke za povoljnije vrijeme.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia