TJEDNI HOROSKOP

Škorpioni i Ribe uživat će u zavođenju, Ovnove će privući zabranjeno voće, dok će Bikovi biti svadljivi

17.12.2018 u 07:06

Bionic
Reading

Novi bi tjedan Ribe mogle započeti flertom, Ovnovi preljubom, a malo tko će moći odoljeti magnetskoj privlačnosti Škorpiona. No nije sve tako bajno za druge zodijačke znakove. Bikovi će biti svadljivi, Blizance će frustrirati rutina u koju su upali, dok bi se Vodenjacima moglo dogoditi da ih obuzme blagdansko šoping ludilo, što će pak rezultirati glavoboljom uzrokovanom povećim minusom na računu

Ovnovi bi mogli započeti tajnu vezu s nekim tko je zauzet ili će i sami počiniti preljub. Odlično će se snalaziti u raznim zadacima, što će im osigurati naklonost kolega i poštovanje nadređenih. Traže li novi posao, mogli bi naići na primamljivu ponudu, a nije isključeno ni preseljenje u inozemstvo.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će se svađati s partnerom oko sitnica, no ne treba u afektu donositi važne odluke vezane za budućnost zajednice. Bit će osjetljivi pa će kritike izrečene na račun svog rada doživljavati kao osobnu uvredu. Povoljno je vrijeme za ulazak u dugoročne investicije i započinjanje štednje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizance će frustrirati rutina u koju je upala njihova veza, no istovremeno neće ništa poduzimati kako bi poboljšali situaciju. Najlakše će biti od svega samo dignuti ruke, no savjetuje im se da ipak počnu raditi na rješavanju nagomilanih problema. Na poslu će biti tvrdoglavi i nespremni za kompromise, no okolnosti će zahtijevati prisnu suradnju s kolegama.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će preispitivati neke odluke koje su donijeli, no žaljenje za propuštenim prilikama neće se pokazati pametnim. Stoga je bolje okrenuti se budućnosti i uzbudljivim događajima koji su pred njima, a kojih će ovog tjedna biti u izobilju! Samci, moguća je nova ljubav. Bit će marljivi i radišni pa će se mnogi oslanjati na njih, a moguće je i napredovanje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi neće imati razumijevanja za partnerove potrebe i smatrat će da je previše zahtjevan i sitničav. Mnogi će ulagati u opremanje i uređenje doma i pritom potrošiti više od planiranoga. Uživat će u poslovima koji uključuju stvaranje, rad rukama i kreativno izražavanje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bližnji neće imati razumijevanja za zaokupljenost Djevica poslom. Pred samcima je susret koji će ih ostaviti bez daha. Probleme će im jedino stvarati neočekivane komplikacije i hitne intervencije koje će ih primorati da se bave poslom i izvan radnog vremena.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vagama u vezi izlasci i planiranje putovanja unijet će u odnos dozu uzbuđenja. Samce će privlačiti zanimljivi ljudi s bogatim životnim iskustvom od kojih će moći štošta naučiti. Ulaganje u sebe i svoje znanje pokazat će se sjajnim načinom za postizanje poslovnog uspjeha.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpionima će intenzivan društveni život donijeti novu simpatiju. Pripadnici suprotnog spola bit će opčinjeni njihovim izgledom i šarmom pa će ih stalno zasipati pažnjom i komplimentima. Bit će široke ruke u ovom razdoblju pa će im veći dio plaće otići na zabavu, izlaske i kupnju odjeće ili poklona.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će razmišljati o promjeni posla ili širenju poslovanja. Imat će mnoštvo sjajnih ideja, no problem će nastati kada ih pokušaju provesti u djelo. Birokratske i pravne zavrzlame mogle bi ih usporiti u ostvarenju zamisli.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za Jarce samce vrijeme je za akciju. Uspješno će šarmirati koga god požele, a osim privlačnog izgleda, njihov adut bit će smisao za humor. Parovi koji su dugo zajedno u svakom će trenutku znati što onaj drugi misli te će se razumjeti i bez puno riječi.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci neće imati razumijevanja za partnerove potrebe, no on će im jasno dati do znanja da ga to pogađa. Samci će osjetiti ljubavnu iskru prema simpatičnom poznaniku. Trošit će novac bez ikakve mjere, a krajem tjedna pad energije i umor primorat će ih da počnu voditi mirniji i uredniji način života.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će zračiti samopouzdanjem i energijom na koju neće biti moguće ostati ravnodušan, a odnosima započetim u ovom razdoblju neće nedostajati strasti i vatre. Tjedan je kao stvoren za flert i upoznavanje novih ljudi. No, s druge strane, pogrešna izjava i ishitreni postupci mogli bi ugroziti budućnost poslovne suradnje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia