Plan za savršeno snalaženje

Ski amadé digital – nova aplikacija, WLAN i pametne skijaške naočale

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ski amade

Aplikacija će dakako, sadržavati i brojne relevantne informacije o regiji, primjerice o obližnjim skijaškim kolibama, slike s web kamera, informacije o znamenitostima, radnom vremenu liftova i mnoge druge, koje će se također moći vidjeti pomoću pametnih skijaških naočala

Ski amadé u zimskoj će sezoni 2018/19 dobiti potpuno novu aplikaciju, „Ski amadé Guide“, koja će sadržavati fotorealistične karte i koja će uvelike olakšati snalaženje u prostoru kojega, da biste se u njemu odlično snalazili, više uopće nećete trebati poznavati otprije. Ujedno ćete moći uživati u jedinstvenom 3D-doživljaju skijališta. Nova će aplikacija, dakako, sadržavati i brojne relevantne informacije o regiji, primjerice o obližnjim skijaškim kolibama, slike s web kamera, informacije o znamenitostima, radnom vremenu liftova i mnoge druge, koje će se također moći vidjeti pomoću pametnih skijaških naočala. Širokopojasna besplatna WLAN mreža na planinskim i nizinskim postajama u okviru Ski amadé omogućava skijašima online surfanje u svakom trenutku.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Claudia Ziegler

Nikad lakše snalaženje

Aplikacija „Ski amadé Guide“ po prvi će put biti dostupna ove zime. Od sada ćete pomoću nove aplikacije moći još lakše pronaći najbolje skijaške kolibe u okruženju, informirati se o vremenu ili pogledati slike s web kamera. Pomoću nove aplikacije također ćete putem fotorealističnih karata moći navigirati kroz skijališta. Tvrtka 3D Reality Maps je na temelju zračnih snimki izradila vrlo vjerne prirodne karte, zahvaljujući kojima digitalno putovanje kroz skijališta u okviru Ski amadé sada djeluje kao da ste stvarno tamo. Skijaši mogu pomoću modernih interaktivnih karata promatrati skijalište iz svih perspektiva i navigirati na bilo koju poziciju. Nešto kao Google Street View, ali za staze.

Nove su karte uz to i detaljno georeferencirane, tako da aplikacija za vrijeme skijanja može vrlo precizno pokazati vaš trenutni položaj. Liftovi, kolibe, staze, smještaj; sve je vrlo realno prikazano. Zahvaljujući trackingtools također se mogu dobiti precizne informacije o napravljenim kilometrima na stazi, nadmorskoj visini i brzini, tako da navečer u opuštenoj atmosferi možete još jednom napraviti sažetak vašeg dana na skijama.

Nova će aplikacija, dakako, biti od pomoći i za navigaciju, koja će odsada biti sasvim jednostavna upravo zahvaljujući fotorealističnim kartama. Nova aplikacija „Ski amadé Guide“ tako će postati savršeno pomagalo za snalaženje i orijentir za sve nove goste Ski amadé. No, isto tako će profitirati i „stari“ gosti koji dobro poznaju mjesto, pošto će moći jako dobro isplanirati unaprijed svoje skijanje i kasnije samo sve sprovesti u djelo. Nova aplikacija „Ski amadé Guide“ besplatna je i može se zajedno s također besplatnom WLAN ponudom od Ski amadé koristiti tamo gdje je to valjda najpotrebnije – na samim skijalištima. Za zimsku je sezonu 2018/19 aplikacija dostupna za androide u Google Play Store-u i za IOS u Apple Store-u.

Panoramska karta - za po doma i u džep

Novost je također digitalna panorama područja Ski amadé. Dosadašnja flash-panorama, dostupna na web stranici www.skiamade.com, zamijenjena je novom, interaktivnom panoramom na bazi HTML 5. Stranica je sada također optimizirana za mobilne krajnje uređaje i desktop, tako da skijaši zahvaljujući izvanrednoj rezoluciji mogu uživati u čarobnim alpskim pejzažima i prije nego što dođu na skijanje. U to su također pregledno integrirani highlightsi koje nudi Ski amadé, uz live informacije o radnom vremenu staza i liftova. Tako od sada pomoću praktične digitalne panoramske karte možete sasvim jednostavno planirati vaše naredne dane na skijama online, kod kuće ili na putu.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ski Amade

Mobile Ticketing

Ski amadé također predvodi trendove i kada je riječ o kupnji skijaške propusnice. Putem novog online shopa sada možete kupiti skijašku propusnicu i prije početka skijanja te zatražiti da vam se besplatno pošalje poštom. Oni koji još uvijek imaju negdje u džepu lanjsku keycard karticu, mogu ju jednostavno ponovno učitati na računalu ili preko pametnog telefona dok su na putu: potrebno je registrirati se na www.skiamade.com/ticket, potražiti ticket, upisati serijski broj s kartice, platiti i to je to. Za par sekundi ponovno imate aktiviranu skijašku propusnicu. Zašto gubiti vrijeme na blagajni…

Pametne naočale s navigacijom za stazu

Oni koji radije imaju prste na toplome u rukavicama i ne da im se stalno izvlačiti telefon iz džepa, mogu jednostavno posuditi pametne skijaške naočale na jednoj od 25 Intersport Rent lokacija u sklopu Ski amadé, po cijeni od 19 EUR/dan. Ove naočale omogućuju sasvim jednostavno snalaženje na skijanju. Slično kao i u automobilu, prije polaska odaberete kakvom bi se dionicom najradije vozili: plavom stazom, nekom malo „sportskijom“, ili možda stazom koja nudi najljepše vidike. Skijaši se dodatno obavještavaju o atrakcijama pored kojih prolaze, tako da im sada više ništa ne može tek tako promaći. Maleni zaslon u donjem lijevom dijelu pametnih naočala pokazuje željeni smjer i vodi izravno do cilja.

„Društvo“ je stalno prisutno uživo

Danas su Social Media Features stvar koja se sama po sebi podrazumijeva. Nakon što vam uspije savršen zavoj na stazi, želite to podijeliti sa svojim prijateljima. Ski amadé se pobrinula da to bude što lakše i jednostavnije. U svim skijalištima još od 2011. Postoji preko 400 pristupnih točaka s gratis WLAN-om, tako da vaše skijaške uspjehe možete podijeliti sa svijetom putem Facebooka, Snapchata, Twittera, Instagrama i svih ostalih mogućih aplikacija, uz pripadajuće hashtag-ove poput #skiamade, #livedabei, #skiamademoments, #mademyday, #rideskiamade, #cash4tricks ili #highestfarmersmarket.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ski Amade

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!