MILAN NE ODUSTAJE:

'Sina sam mogao vidjeti samo kad je Severina to htjela'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.08.2013 13:36
  • Objavljeno 09.08.2013 u 13:36
slike iz Lukavca, 15.06.2013.

slike iz Lukavca, 15.06.2013.

Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram

Sapunica Milan i Severina očito neće uskoro završiti. Nakon što je Severinin menadžer izjavio kako je Milan mogao vidjeti sina kada god je to poželio, srpski poduzetnik ponovno se oglasio izjavom za medije

U najnovijoj izjavi za medije Milana Popovića stoji:

Povodom izjave gdina Tomice Petrovića, menadžera Severine Vučković, da gdinu Milanu Popoviću nitko ne brani da vidi svoje dijete želimo istaknuti sljedeće:

1.) Nitko na svijetu, se ne bi obratio nadležnim državnim instutucijama sa ciljem da se izbori za pravo, ako to pravo već ima.

2.) Viđanje djeteta samo gdje majka kaže, kad majka kaže i pod uvjetima koje majka djeteta postavlja (a uvjeti uključuju i mjesto i vrijeme), ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno odgajanje djeteta, već u udovoljavanje zadatim pravilima koja se postavljaju zbog drugih interesa i daleko izlaze iz okvira interesa djeteta da raste s oba roditelja ravnopravno.

3.) Traženje pravde na sudu, odnosno bitka za roditeljstvo i angažiranje odvjetnika je svakako posljedica potpunog prekida odnosa između roditelja, točnije i prekida međusobne komunikacije, koja je izašla iz okvira interesa djeteta, pa i iz okvira pristojnosti.

4.) Do potpunog prekida komunikacije, koji se nedavno dogodio i koji svakako nema veze s emocionalnim prekidom veze, jer roditelji ostaju roditelji i kada se njihova intimna veza završi, i nastavka komuniciranja isključivo preko odvjetnika je došlo na inzistiranje majke.

5.) Uz dužno poštovanje prema gdinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja djeteta, osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge je i materijalno netočna. Gdin Petrović ni jednom nije bio prisutan pri pokušajima samostalnih dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kada su se gdin Popović i gđica Vučković pokušali dogovoriti u prisustvu odvjetnika te tako, svakako nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave.
Bitka za roditeljstvo svakako izlazi iz svih okvira estradnog, u koje su Severina i Milan stavljani zbog prirode njenog posla. Gdin Popović nema nikakvu želju živjeti u medijima niti se preko njih želi objašnjavati. Reakcija je uslijedila zbog materijalne neistine oko bitke za zajedničko roditeljstvo, koja će kao što je javnost već obaviještena dobiti i svoj epilog na sudu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi