OSVAJAJU NA PRVI POGLED

Nakon unikatnih modnih dodataka osječka dizajnerica sad kreira i odjeću

01.11.2019 u 22:17

Bionic
Reading

Već dulje vrijeme domaće poznate i nepoznate trendseterice obožavaju dizajnerske kožne torbe, narukvice, ogrlice i ostale dodatke koje s puno ljubavi i mašte izrađuje sjajna dizajnerica, Osječanka Sanja Bolješić. Ona uskoro predstavlja i nove modne poslastice, a o čemu je riječ, ispričala je za tportal

'Uvijek u osmišljavanju novih komada pristupam vrlo osobno, inspirirana brojnim slučajnim i namjernim okolnostima, s težnjom za stvaranjem nečeg novog i inovativnog. Volim ravne linije, velike kontraste, brojne zanimljive teksture i svevremensku crnu koja je neka osobna okosnica mog dugogodišnjeg rada', priča Sanja Bolješić, dizajnerica bezvremenskih i unikatnih modnih dodataka.

'Kroz svih ovih godina skupilo se dosta poznatih osoba koje nose moj dizajn i čast mi je kada odaberu mene, ali mi je uvijek nekako draže kada prođem gradom i viđam na curama, ženama moje ruksake, marame i šalove. Pogotovo kada mi šalju poruke kako su noseći moje ruksake druge žene prepoznale Simone design i pohvalile se svojima. To je veliki vjetar u leđa koji gura naprijed i zahvalna sam na tome svaki dan', kaže dizajnerica.

Kad je riječ o trendovima, smatra da svaki dizajner mora imati svoj prepoznatljivi stil.

'Onaj neki 'touch' koji te odvaja od drugih, stil po kojim si prepoznatljiv i dosljedan sebi i svojoj viziji. Tek tada kreće poigravanje s trendom u smislu naglašene boje u sezoni, detalja koji su nosiviji', poručila je.

Vrlo je ponosna na 3way ruksake, ruksake koji se nose na tri načina te omogučavaju višenamjensko nošenje. 'Trenutačno su nam već četvrtu sezonu najprodavaniji modeli i radimo na novijoj proširenijoj verziji istog modela, većih dimezija i drukčijih detalja. Uvijek se iznova veselimo zimi kada radimo i nosimo naše prepoznatljive zimske šalove koji svojom jednostavnošću stavljanja i nošenja svaku kombinaciji podignu i ostavljaju kao prepoznatljivi modni pečat', kaže.

  • +6
Simone Design Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bavljenje modom i dizajnom svakodnevna je potraga za novim inspiracijama, novim i svjezijim dizajnom - tako pristupaju svakom novoj kolekciji, pokušavajući nadmašiti zadnju te biti inovativniji i svakako bolji.

'Konačno mogu objaviti, da nakon višegodisnjeg promišljanja i osmišljavanja, pokrećemo i Simone design odjevnu kolekciju koja će se u početku sastojati samo od ženske kolekcije a u budućnosti ćemo i proširit. Okosnica odjevne kolekcija je zapravo moj vlastiti stil u kojem dominira dekonstrukcija, crna boja i oversize komadi. Uskoro će biti i predstavljena javnosti', najavljuje Sanja.