JEDINSTVENA CATE

Šik stajlingom opravdala titulu kraljice crvenih tepiha

17.06.2016 u 13:24

  • +6

Cate Blanchett

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kad je u pitanju hod po crvenom tepihu, Cate Blanchett ništa ne prepušta slučaju. Kraljica crvenog tepiha ponovno se uspjela istaknuti - ovaj put u zanimljivoj crnoj kombinaciji

Povodom dodjele nagrada The Crystal + Lucy, 47-godišnja Cate Blanchett izgledala je standardno dobro u kombinaciji sastavljenoj od crne košulje, suknje i blejzera.

Sva tri komada djelo su dizajnera Riccarda Tiscija za modnu kuću Givenchy, a njihova glavna posebnost leži u raskošnim detaljima. Crnu košulju ukrašavalo je nekoliko asimetrično smještenih gumba, a spomenuti detalj u nešto drukčijoj formi našao je mjesto i na suknji pencil kroja. Usku suknju dodatno su obogatili volani čiji su rubovi ukrašeni niskom bisera poput pompona.

Raskoš ova dva komada, nastavljena je i po pitanju blejzera koji su činili blještavi ukrasi nalik polka točkama.

Šik stajling kojim je australska glumica naglasila vitku figuru dodatno je naglašen elegantnim Givenchy cipelama u špic, dok je nakit sveden na minimum. Ovaj modni potez Cate nimalo ne čudi, s obzirom na to da je spomenuta kombinacija, sama po sebi, djelovala dovoljno efektno bez potrebe za dodatnim naglašavanjem.

Trendovsku bob frizuru Cate je istaknula u ravnoj formi s oštrim završecima, dok je po pitanju make-upa birala prirodne tonove koji su naglašavali njezine crte lica. Kraljica crvenih tepiha ponovno je obranila dodijeljenu titulu u elegantnoj kombinaciji kojom je uspjela zasjeniti mnoštvo zvjezdanih uzvanica.