PETICA ZA STIL

Šik mamu i kćer u trendi haljinama morate zamijetiti

04.05.2015 u 10:01

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba povela je kćer Haven na dječji rođendan, a u trendi haljinama mama i kći bile su preslatke i spremne za proslavu

Za rođendanski party u Santa Monici slavna je ljepotica odjenula široku haljinu na prugice, a one su opet velik hit. Uz ravne cipele i torbicu, Jessica je još jednom pokazala kako nositi ležeran stajling, a da budete zgodni i sređeni za običnu šetnju gradom ili druženje s prijateljima u prirodi.

Slatka Haven prava je mamina kći i uz punđicu te sandale nosila je haljinu sličnu majčinoj, ali s printom u crvenim tonovima.

Jessica je inače poznata kao jedna od glumica koje od najmlađih dana paze na liniju i zdravu prehranu pa nikoga nije začudilo to kada je svoje znanje pretvorila u uspješnu tvrtku s proizvodima na bazi prirodnih sastojaka.

U nedavnom intervjuu za InStyle Jessica je otkrila da vitku liniju održava smoothijima koje vrlo brzo napravi pa ih popije u hodu, posebno kada ima zgusnut dnevni raspored.

'Trenutno mi je omiljena kombinacija matcha zeleni čaj, uz vege proteinski prah i vaniliju s bananom, mlijekom od badema i ledom. Tako dobijem i malo kofeina koji me razbudi', objasnila je zgodna Jessica Alba.