JUDE, POJEDI SE

Sienna Miller ponosno pokazala trbuščić

16.02.2012 u 09:28

Bionic
Reading

Nakon što je pronašla ljubav svog života, saznala da je trudna, imala romantične zaruke u Parizu, Sienna Miller ponosno je pokazala svoj trbuščić, a u crnoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama izgledala je besprijekorno

Prelijepa britanska glumica Sienna Miller za koju se nedavno saznalo da je trudna sa svojim četiri godine mlađim dečkom Tomom Sturridgeom, ponosno je pokazala svoj trbušić. U dugoj crnoj haljini, koja je rezana od koljena do poda, Sienna je izgledala doslovno zapanjujuće.

Jednostavnu crnu haljinu nadopunila je ogrlicom,

 a budući da je haljina otkrila ramena, do izražaja je došla njezina tetovaža. Tako je Sienna spojila eleganciju i seksipil koji je dodatno došao do izražaja visokim potpeticama, masivnom narukvicom te tamnim noktima.
Ta tridesetogodišnja glumica koja je prijateljima otkrila da je trudna neposredno prije Božića, nakon čega se i zaručila, tek povremeno nosi zaručnički prsten. Romantični Tom zaprosio ju je na njihovom putovanju u Parizu, nakon Božića. Nakon dugogodišnjih ljubavnih brodoloma s nestašnim i nevjernim Judeom Lawom, Sienna je pronašla sreću s novim dečkom.