SLIJEDI ŽALBA

Severinina bitka s Milanom se nastavlja

04.04.2014 u 09:16

Bionic
Reading

Nakon što je sud u srijedu odlučio skrbništvo nad sinom Aleksandrom dodijeliti Severini, a Milan Popović može ga viđati dva puta mjesečno i odvesti ga izvan Hrvatske te plaćati 15 tisuća kuna mjesečno alimentacije, Severinina odvjetnica Jadranka Sloković najavila je žalbu

Osim što se ne slažu s odlukom suda jer dijete može ići i izvan Hrvatske na druženje s ocem, što, smatraju, nije dobro jer ne može biti bez majke po nekoliko dana, Jutarnji list donosi kako se ne slažu ni alimentacijom od 15.000 kuna mjesečno.

'Žalit ćemo se i na dio presude o visini mjesečne naknade koju otac mora isplaćivati za dijete. Naravno, 15.000 kuna mjesečno nije malo. Nije to mali novac koji ne bi zadovoljio potrebe djeteta, nego se radi o tome da otac i dijete moraju dijeliti financijsku sudbinu, a s obzirom na to da su Popovićeve financije jake, smatramo da i naknada treba biti veća', rekla je Jadranka Sloković za Jutarnji list.


Podsjetimo, ljubav između Severine i Milana dogodila se na prvi pogled krajem 2010. Milan nije skidao pogled sa Severine, pjevačice koja je uz Harisa Džinovića nastupala na njegovoj 45. rođendanskoj proslavi pjevajući svoje najveće hitove.

Njihova je veza od samih početaka bila vrlo burna. Rastavljali su se i sastavljali nekoliko puta u samo godinu dana, imali izljeve ljubavi, iznosili prljavi veš... Kraj je Severina proglasila u kolovozu, a potom se oglasio i Milan izjavom da nisu zajedno od lipnja 2011. Iz veze imaju dvogodišnjeg sinčića Aleksandra.