NOVA GODINA U PULI

Severini za novogodišnji nastup 60.000 eura

29.11.2008 u 20:30

Bionic
Reading

Jedna od najskupljih hrvatskih zvijezda, Severina, Novu će godinu dočekati radno na pulskom Forumu. Za njezin će nastup grad izdvojiti 60.000 eura, ali navodno nijedna lipa neće biti potrošena iz proračunskih sredstava, već će cijeli spektakl financirati s

Pula je za najluđu noć u godini predvidjela trošak od oko 268.500 kuna. Osim toga, 60.000 eura bi trebala dobiti Severina, zvijezda večeri koja će nastupiti na pulskom Forumu. Uz nju bi trebali nastupiti i bendovi TBF i Le Monde, piše Jutarnji list.

'Doček Nove godine Grad Pulu koštat će 268.500 kuna, što je 30-ak tisuća kuna manje nego prošle godine, a na izvođače, jer osim Severine nastupit će i Le Monde te TBF, utrošit ćemo 144.142,27 kuna', precizno je rekao pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Također je naglasio da nijedna kuna neće biti potrošena iz proračunskih sredstava ili sredstava poreznih obveznika. Financije će osigurati sponzori, i to Grupacija Puljanka, HT i Hrvatska poštanska banka.

Pula će se kao i uvijek pobrinuti i za one alternativnijeg glazbenog ukusa te na Danteovom trgu prirediti Seasplash platformu, nazvanu prema poznatom ljetnom reggae festivalu koji se već šest godina zaredom održava u tom gradu.