15.000 ŽENA U EKSTAZI

Severina zapalila Beograd, muškarci se razbježali

severina beograd

severina beograd

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Biljana Gaurina

Spektakl! Apsolutni spektakl! Tim bi se riječima najbolje mogao opisati Severinin večerašnji megakoncert koji je održala u prepunoj beogradskoj Areni i koji je nalikovao na masovnu djevojačku večer. Petnaest tisuća žena i par izgubljenih muškaraca totalno se raspametilo

Zasvirali su zvuci Beethovenove 'Ode radosti' i začulo se: 'Dobra večer, lipe Beograđanke!' Publika je uzvratila glasnim skandiranjem - i zabava je krenula.

Vrhunski raspoloženim Beograđanima, koji su svaku stvar dočekali ovacijama, Severina je priredila scensko-glazbeni spektakl.

Počelo je Bethoveeenovom 'Za Elizu' i Severininim izlaskom u bijeloj vjenčanici uz pjesmu 'Da je više muškaraca nego godina', potom se brzo 'razgolitila' i ubrzala uz 'splitsku' obradu Zaninog hita 'Dodirni mi kolena', a onda i pravi delirij uz 'Kakav je to krivi spoj, da si njen, a da si moj...'.

Petnaest tisuća obožavatelja u glas je pjevalo sve Sevine hitove, dok je ona, u maniri glazbene dive, letjela zrakom na ljuljački, pa u nekakvom polumjesecu, da bi potom neprestano plešući promijenila gotovo stotinjak kostima.

Ritmovi koji pušu sa svih strana odjekivali su dvoranom: od ljubavnih balada, žešćeg orijentalnog ritma, dalmatinskog melosa, kabareta, do pop-rocka s trubačima.

Prvi dio koncerta završen je više nego prikladnom pjesmom - 'Muškarcima samo treba kurva'. Suvišno je pisati o tome da je 97 posto Arene otpjevalo svaku riječ pjesme. Ostalih tri posto su bili muškarci. Neki su se tu zatekli službeno (služba sigurnosti, novinari, kamermani...), a ostali su bili u ulozi osobnih šofera. Fotoaparatom je sve bilježila Biljana Gaurina.

Dok je Arenom prštala nevjerojatna energija, odmah je bilo jasno da je Seve svoj prvi samostalni beogradski koncert razradila do posljednjeg detalja.

'Ona je divna, prelepa, karizmatična i nevjerojatno prirodna', čuli su se komentari u publici, dok su s plafona padale stotine šarenih balona.
Pjevačica nije uskratila ni par životnih savjeta za sve cure: 'Sjedila sam u jednom kafiću u Splitu, a onda je on otišao u toalet. Očevici kažu da je popio 10 piva. Kada je izašao iz toaleta, pružio mi je ruku. Nisam mu uzvratila. Djevojke, nikada se nemojte s njima rukovati kad izađu iz WC-a. Nikad ne peru ruke.'

Seve je s posebnim emocijama predstavila goste Jelenu Rozgu, Petra Grašu, Gorana Bregovića, Natašu Bekvavac i Anu Bedić, a po reakcijama publike, da se slobodno zaključiti: Splićani su zapalili Beograd.

cropix

cropix

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX /

cropix

cropix

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX /

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi