'KORAK U ŽIVOT'

Severina u zagrljaju Ćire Blaževića

11.12.2008 u 09:42

Bionic
Reading

U sklopu akcije 'Korak u život' snimljen je videospot u režiji Zorana Peze u kojem se, osim glasnogovornice akcije Severine, pojavljuje čitav niz ljudi iz javnog života Hrvatske

Ćiro Blažević, Tarik Filipović, Zlatan Zuhrić, Robert Prosinečki, Doris Dragović, Petar Grašo, Blanka Vlašić i brojni drugi poznati pjevači, glumci i sportaši pridružili su se Severini u snimanju spota naslovne pjesme za humanitarnu akciju 'Korak u život', piše Jutarnji list.

Spot se snimao u Zagrebu i Splitu, a zvijezde su imale zadatak odglumiti poziv na telefonski broj akcije. Pjesma se zove 'Osamnaest mi je godina tek', koja je i glavna uzrečica akcije kojom se prikupljaju sredstva za visoko obrazovanje mladih bez roditeljske skrbi, a riječ je o obradi poznatog hita Prljavog kazališta 'Sedamnaest ti je godina tek'.

Severina će je uživo izvesti i na svom koncertu 21. prosinca , a u to vrijeme će se u pozivnom centru javljati i voditelj Duško Ćurlić, koji će svoj dio spota snimiti naknadno. Iako je prvotna ideja bila da Severina pjesmu snimi u duetu s nogometnim izbornikom Slavenom Bilićem, koji je ove godine također u službi akcije 'Korak u život', zbog nedostatka vremena i udaljenosti do ostvarenja ideje na kraju nije došlo. Spot će premijerno biti prikazan u nedjelju na HTV-u.