NISAM ZAHTJEVNA TRUDNICA

Severina u trudnoći dobila pet kilograma i zna spol djeteta

Severina 1

Severina 1

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Pjevačica nije htjela govoriti o datumu vjenčanja s Milanom, ali rekla je kako bi voljela da se njihovo dijete rodi u splitskoj bolnici

'Mislim da je Jadranka Kosor jako hrabra. Doći na poziciju kojoj nisi dorastao jako je hrabro', kazala je Severina gostujući na sarajevskoj Hayat televiziji. Kako prenose 24sata, emisija je snimljena u Zagrebu jer ona više ne ide na dulja putovanja, a Seve je kazala da nakon tog razgovora odlazi na porodiljski dopust i da je se do proljeća ne uznemirava. Govoreći o politici, Severina je kazala da je trenutno više u priči o bočicama i pelenama nego što je zanima politika, ali da ipak prati što se događa. Ne bi, kaže, sudjelovala u političkoj kampanji kao 2003. godine, niti razmišlja o aktivnom uključivanju u politiku.

'Više mogu napraviti van politike, posebno jer političari uvijek nose neki loš predznak. Mada nisu svi loši, ima ih i bez lošeg predznaka koji se ističu po dobrom. Meni je dovoljno da mogu koristiti utjecaj van politike, bilo mi je drago kad su me zvali iz sindikata da im podržim referendum na koji je izašlo 800 tisuća ljudi', kazala je Severina.

Govoreći o trudnoći, priznala je da se udebljala pet do šest kilograma te je dodala da ima sreću s obzirom da je često kupovala širu garderobu koju sada izvlači iz ormara. Dodala je da joj je sreća što poznaje mnogo kreatora, tako da joj ne nedostaje odjeće u kojoj i u trudnoći može izgledati dobro. U razgovoru je rekla kako nije zahtjevna trudnica što se nje tiče te se našalila kazavši kako njoj nije poseban zahtjev ako joj moraju nešto donijeti u četiri sata ujutro. Upitana zna li gdje će roditi, kazala je kako o tome još razgovara s Milanom, ali da će to vjerojatno biti Split.

'Imamo sada predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom rodilištu, volim more i najviše bih voljela da se i naše dijete rodi na Jadranu', rekla je Seve.

Kaže da zna spol djeteta, ali ga nije željela otkriti. O datumu vjenčanja s Milanom nije željela govoriti, samo je kazala kako je veza nje i Milana što se njih tiče već 'ozakonjena'.

'Mislim da se većina ženi i vjenčava da vide kako će izgledati u vjenčanici, a ja sam je dosad nekoliko puta oblačila', dodala je Severina, koja je za potrebe albuma već jednom odjenula vjenčanicu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi