IPAK BI SE UDALA

Severina: Svadba bi bila apsolutno lijepa vijest!

06.04.2011 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon kraćeg zatišja, Seve je opet u fokusu: srpski mediji raspisali su se da će se navodno na svoj rođendan, 21. travnja, vjenčati za Milana Popovića i još štošta uz to, a što je od svega istina, kazala nam je sama pjevačica

'Svadba? To bi bila apsolutno lijepa vijest! Sva sam se raznježila…', reagirala je sa sjajem u očima i smiješkom na usnama, pa obrazložila:

'Neistine izlaze vjerojatno zato što sam 'zakopčana' kad bi trebalo pričati o intimi, poput onih da je Milan konzultirao babe vračare zbog naše veze, da se svađamo ili, još gore, što misli o meni njegov otac koji, nažalost, već pet godina nije među živima. Sve to, valjda, mora ići u rok službe i vjerojatno ne postoji posao gdje te nešto ne okrzne', kaže naša najpopularnija pjevačica.

Vjenčanica joj dobro pristaje: Severina na albumu 'Zdravo, Marijo'

No skorašnji rođendan će sigurno proslaviti. U kakvom aranžmanu?

'Sretna sam što se bliži moj zadnji rođendan koji počinje brojem tri, pa ću negdje u Zagrebu organizirati bend. Ako bude upola kao kad smo radili promociju albuma 'Zdravo, Marijo' u Okrugljaku, bit će odlično! Kako smo to napravili kao svadbu, tada me Mišo Kovač upitao: 'Protiv koga se udaješ?' Odgovorila sam: 'Ni protiv koga!', a on mi je poželio da se idući put okupimo na promociji, rođendanu i vjenčanju odjednom!'

Hoće li povratak na 'mjesto zločina' nakon tri godine zapravo biti svadba?

'Ha, ha, Tomo, kad se udajem?', izbjegla je odgovor obrativši se svom menadžeru Tomici Petroviću, koji je dao demokratski odgovor:

'Kad god hoćeš!'