u italiji

Severina punim plućima uživa na odmoru, ali i pokazuje nevjerojatno stajlinge: Ove haljine ostavljaju bez riječi

27.08.2022 u 17:41

Bionic
Reading

Severina je prije nekoliko dana otputovala na Siciliju, a ondje punim plućima uživa u zasluženom godišnjem odmoru. Sa samog juga Italije šalje fotografije čiji prizori ostavljaju bez daha, baš kao i njezini stajlinzi na kojima bi joj pozavidjeli i najveće zaljubljenice u modu

Haljina je jedan od najboljih modnih komada za ljeto, prozračna i ženstvena, neizostavna je baza upečatljivih stajlinga. A dokazala je to i Severina koja, uživajući na Siciliji, svako malo servira sjajan stajling.

Njenom ljetnom garderobom dominiraju upravo haljine, a svojim pomno osmišljenim kombinacijama još jednom je potvrdila svoj status modne ikone.

Naime, Severina je u kofer za odmor spakirala doista impresivne odjevne komade i modne dodatke, osiguravajući tako da u svakom trenutku izgleda besprijekorno.

Prvo je oduševila fantastičnom Dolce&Gabanna haljini s crvenim i bijelim prugama, a zatim još jednom s etno motivima. Stajline je upotpunila klasičnom Chanelovom crnom torbicom čija cijena neprestano raste te se smatra unosnom investicijom.

Nakon toga slijedio je jedan klasičan, no ništa manje fantastičan stajling. Crna slip haljina midi duljine, naglašenog dekoltea i s visokim prorezom ukrala je svu pozornost. Zavodljiv stajling 'primirila' je jednim od najpopularnijih natikača a riječ je o kultnom Hermesovom modelu koji je oličenje elegancije i modnom minimalizma.

I kad smo pomislili da smo vidjeli najbolje, Severina je se uputila u još jednu šetnju bajkovitom Italijom i pokazala kaftan haljinu u narančasto-krem boji. Riječ je o modelu Agave brenda Rodebjer čija cijena iznosi 420 eura, a dolazi i u crno-bijeloj kombinaciji. Stajling je upotpunila već viđenom Max Mara predimenzioniranom torbom, savršenom za nošenje baš svih potrebnih sitnica.

Prozračna i svestrana, kaftan haljina najljepša je modna saveznica na vrućinama, a Severina ju je sparila s klasičnim crnim japankama i pokazala kako, kad je riječ i modi, ima nevjerojatno vješto oko za odabiranje predmeta koji izazivaju oduševljenje.

  • +17
Severina u Opatiji Izvor: Cropix / Autor: DAMIR SKOMRLJ