JER ONI TO ZASLUŽUJU

Severina podijelila medalje, a onda odrezala tortu

22.02.2013 u 15:37

Bionic
Reading

Severina je najavila veliku turneju koja počinje u ožujku u Rijeci, a predstavila je i novi spot za pjesmu, njoj najdražu s albuma - 'Dobrodošao u klub'

U zagrebačkom hotelu Esplanade Severina je promovirala novi spot 'Dobrodošao u klub', ali i istoimenu glazbenu turneju koja počinje 23. ožujka u Rijeci, a nastavlja se 30. ožujka u beogradskoj Areni.

Za Zagreb sprema spektakl 11. svibnja, a turneja će završiti u kolovozu u pulskoj Areni. U međuvremenu obići će i druge velike gradove na Balkanu.

Severina je oko sebe okupila uglavnom muški tim u sastavu Goran Lisica Fox, Tomaž Pandur, Marko Mitanovski, Edvin Softić i Tomica Petrović, koji je i danas s njom ponosno predstavljao ovaj veliki projekt, zbog čega im je ona podijelila medalje za hrabrost. Osim medaljama, Seve je Tomaža, Edvina i Tomicu iznenadila tortama koje je, kako reče, ispekla za njih jer - oni to zaslužuju.

'S obzirom na to da je ovo vrlo skup projekt, morali smo dogovoriti idućih nekoliko angažmana za Novu godinu, pa tako već sada znamo da je za Novu, 2014. godinu Severina u Budvi', rekao je Tomica dok je Severina u šali dodala kako će zbog financijskog izdatka zbog projekta uskoro morati početi pjevati i na svadbama.

Severina na presici

Kostimografiju potpisuje Marko Mitanovski, koji je surađivao s Lady Gagom, Beyonce, a koji se našalio kako će sa Severinom biti jednostavno. 'Lakše će mi biti raditi kostime za Severinu nego za Beyonce, trebat će manje materijala za područje oko bokova', komentirao je.

U intervjuu za tportal, koji možete pogledati u ponedjeljak, Severina je otkrila osjeća li se seksipilnije sada ili prije 20 godina, što kaže na kritike Miše Kovača kako je osrednja pjevačica, što je naučila na tečaju kuhanja te što najbolje sprema… A do tada uživajte u novom spotu 'Dobrodošao u klub':

Dobrodošao u klub