ZALJUBILA SE!

Severina ostavila Slavka zbog srpskog tajkuna

29.12.2010 u 13:35

Bionic
Reading

Srpski tabloidi su se raspisali, a hrvatski mediji preuzeli vijest da naša najpopularnija pjevačica navodno ljubi srpskog 'kralja bakra' Milana Popovića, no odgovor od njezina menadžera Tomice Petrovića do ovoga trenutka nismo dobili

Po pisanju naših istočnih susjeda, Severina i Milan Popović, kojega oni smatraju svojim 'kraljem bakra' i čiji godišnji prihodi premašuju milijardu dolara, počeli su se navodno zabavljati prije njezinog nastupa na njegovoj rođendanskoj proslavi prije dva tjedna na Adi Ciganliji i – tada i tako je sve počelo.

'Istina je da je Severina u vezi s Milanom Popovićem i istina je da je prekinula sa Slavkom Šajinovićem čim je shvatila da se zaljubila. Severina nikad nije mogla niti bila u vezi s nekim, a da je voljela drugoga', izjavio je za Večernji list menadžer pjevačice Tomica Petrović.

Svi koji su do ovog trenutka Severinu i njezina dečka, Riječanina Slavka Šainovića, smatrali skladnim parom ostali su zatečeni jer pjevačica je o njemu uvijek govorila s neskrivenim oduševljenjem, pa se samo čekalo kad će uploviti u bračnu luku.