A TEK SE VRATILA

Severina opet ruši sve rekorde

04.06.2012 u 16:42

Bionic
Reading

Novu Severininu pjesmu 'Italiana' u nepuna 24 sata na Youtubeu je pogledalo više od pola milijuna ljudi

Nastupom u subotnjem finalu 'Survivora' Severina se vratila na scenu u velikom stilu. Premijernim izvođenjem pjesme 'Italiana' koja će nesumnjivo postati pravi ljetni hit Severina je postigla još jedan u nizu svojih uspjeha.

Naime, kako javlja SeveFanClub, pjesmu je u nepuna 24 sata na internetskom servisu Youtube pogledalo više od pola milijuna ljudi, a broj pregleda iz sata u sat ubrzano se povećava. Pjesma je time nadmašila i prethodna dva Severinina hit singla – 'Brad Pitt' i 'Grad bez ljudi', čijim je premijerama Severina već ranije postavila rekorde na ovim prostorima.

Ovu impresivnu brojku komentirala je i sama Severina putem stranice Facebook FanPage: 'Vau, nevjerojatno... Ovo je za mene veliki, veliki uspjeh! Ovo je velika brojka i za izvođače svjetske slave. Zahvaljujem se svim mojim vjernim fanovima i svima kojima se pjesma sviđa. Ja je obožavam! Već su me pitali kako naučiti plesati 'Italianu'?! Uskoro ćemo objaviti video s plesnim koracima, tako da ovo ljeto svi znaju plesati 'Italianu'. Koreografiju je napravila sjajna Ivona Brnelić.'