S MILANOM NA JAHTI

Severina odmor s dragim prekida samo zbog nastupa

01.08.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Zadarski koncert popularne pjevačice nije propustio ni njezin omiljeni dizajner Juraj Zigman čiju je kreaciju nosila i na nastupu u Zadru

Ovo ljeto Severina uzima male stanke od ljenčarenja na plaži kako bi udovoljila svojim obožavateljima i priuštila im uvijek energičan koncert na kojima je u zadnje vrijeme potpuna euforija na taktove Sevkine nove pjesme 'Brad Pitt'.

Tako je u subotu navečer nakon dvije godine Zadrane počastila svojim hitovima na Ponton festivalu. Dobro raspoložena Sevka rasplesala je publiku na kopnu, ali i one koji su koncert gledali sa svojih brodova. Pjevačica je za taj nastup odjenula kreaciju Jurja Zigmana, koji se u društvu Petre Maroje dobro zabavio uz hitove 'Tvoja prva djevojka', 'Tridesete', 'Ja samo pjevam', 'Gas, gas'...

Seve je, navodno, u Zadar uplovila na jahti svog zaručnika, srpskog poduzetnika Milana Popovića. Zadar je bio samo usputna postaja njihova krstarenja te su odmah nakon koncerta nastavili plovidbu Jadranom. A da je plovidba s Milanom na jahti, uz kraće  prekide za Sevkine koncerte, dobitna ljetna kombinacija, nakon Zadrana uskoro će se moći uvjeriti publika u Kotoru i Vodicama.

'Odmaram se između koncerata i veselim svakom slobodnom sunčanom danu. Volim ljenčariti tri dana, a onda aktivan odmor', opisala je Seve nedavno za Story kako će izgledati njezino ljeto ove godine. Slobodnih dana najesen imat će jako malo jer namjerava ući u studio kako bi završila novi album.