BABILONSKO LJUBAVNO GNIJEZDO

Severina i zaručnik skrasit će se iznad Ičića

03.09.2009 u 18:42

Bionic
Reading

Svoje ljubavno gnijezdo Severina i njezin riječki zaručnik Slavko Šajinović, po svemu sudeći, sviti će na obroncima Učke

Predjio zvan Babiloni, iznad ljetovališta Ičići u okolici Opatije, skriva 200 četvornih metara veliku kuću okruženu zelenilom s prekrasnim pogledom na Kvarner, u kojoj bi se, kako piše jutarnji.hr, trebali skrasiti Seve i Slavko.

Premda u ulici ima još obiteljskih kuća, lokacija na samom rubu šume do koje vode uske, zavojite ulice, garantira ljubavnom paru intimu.

Kuća je u visokoj roh-bau fazi, nalazi se na površini od nešto više od 1000 četvornih metara i protezat će se na tri etaže. Suteren površine 70 četvornih metara namijenjen je za garažu, konobu, spremište i kotlovnicu, a unutarnjim stubištem bit će povezan s prizemljem.

Na 84 kvadrata prizemlja smjestit će se kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak i WC. Na prvom katu bit će tri spavaće sobe i garderobe te kupaonica. Na dnevni se boravak nadovezuje velika, natkrivena terasa.

Iako je Slavko svoj stan na Vojaku navodno prodao, u njemu je ostao živjeti do preseljenja u zajedničko ljubavno gnijezdo, čiju idealnu lokaciju par već dugo traži.