BITKA ZA ALEKSANDRA

Severina i Milan ovog tjedna suočavaju se na sudu u Zagrebu

23.09.2013 u 17:00

Bionic
Reading

Severina Vučković i Milan Popović prvo ročište imat će u srijedu, 25. rujna, u Zagrebu

Prvo ročište po prvoj tužbi koju je Severina podnijela protiv Milana Popovića održat će se u srijedu, 25. rujna, na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.
Što se tiče krivične prijave koju je podnijela protiv bivšeg dragog za 'povredu slobode privatnosti dopisivanja', sud još nije odredio datum prvog suđenja, piše srpski Kurir

Severina u tužbi traži da Popović viđa dijete isključivo u njenom stanu i u njenoj prisutnosti, 'u cilju dobrobiti djeteta'. U hrvatskim i srpskim medijima često se plasira priča da se Seve boji toga da će Popović oteti dijete.

'Milan ne traži ništa osim onoga što je uobičajeno i što mu po hrvatskom zakonu pripada: da provede s djetetom svaki drugi vikend, i to cijeli, zatim jedno poslijepodne tijekom tjedna i polovinu svih praznika. Milan je svjestan činjenice da će dijete rasti s majkom jer je to uobičajeno. On traži samo ono što mu po zakonu pripada', rekao je nedavno za srpske medije Ljubo Pavasović Visković.

Severina je u petak održala koncert u Bačkom Petrovcu, a nakon koncerta nije se zadržavala u Srbiji upravo zbog suđenja koje je očekuje.