MILAN POPOVIĆ:

'Severina i Jadranka Sloković ne daju mi da viđam dijete'

21.08.2013 u 14:02

Bionic
Reading

Prepucavanja preko medija Severine i Milana Popovića ne prestaju. Dok ona uglavnom šuti, on gotovo svakodnevno šalje priopćenja s optužbama. Sada pak javno tvrdi da mu Severina i njezina odvjetnica ne daju da viđa dijete

'Ne može se sa sigurnošću tvrditi da je Sloković uopće ovlaštena od svog klijenta za davanje ovakvih izjava te za takve postupke. Ali zbog zaštite istine i ugleda Milana Popovića njegov odvjetnički tim će poduzeti sve pravne mjere i pokrenuti potrebne postupke protiv Sloković kako bi spriječio iznošenje neistina, lažnih optužbi i netočnih činjenica', poručuje Milan Popović u priopćenju za Jutarnji list.

'Neistinita je tvrdnja odvjetnice Sloković da Popović može vidjeti sina kad hoće i kad god mu to odgovara jer ne postoji direktna komunikacija između Vučković i Popovića, a Sloković molbe, dopise i zahtjeve ignorira. A malodobni Aleksandar je svog oca posljednji put vidio 19. srpnja, odnosno prije mjesec dana', poručuje Popovićeva glasnogovornica, ističući kako je Severina spriječila sina da ljetuje s ocem na brodu.

'I to s obrazloženjem da je prehlađen. Kako nije bilo liječničke potvrde i kako je Sanja Turlakov u mail prepisci potvrdila majci da je to obrazloženje dobro sročeno, sve ukazuje na to da je u pitanju izgovor', proziva Popovićeva strana.