INSPIRIRANA NIKOM TITANIKOM

Seve nosi broš s brojem nezaposlenih u Hrvatskoj

27.03.2010 u 23:59

Bionic
Reading

Na zatvaranju ovosezonskog Cro-a-Portera najveća zvijezda Severina na sako je stavila broš s brojkom 317.625, što predstavlja broj nezaposlenih u Hrvatskoj. Pjevačica ističe da je danas moderno nositi broševe s porukama, a ideju je očito dobila od karikaturista Nika Titanika koji je prije nekoliko dana na svojem blogu i u novinama 24sata objavio karikaturu broša

Zatvaranje ovogodišnjeg Cro-a-Portera proteklo je u znaku mladih dizajnera: Zigmana, Anamarije Asanović,

SportinaGroupe, Borisa Pavlina, Alexandra Nikolicha iz Srbije te Elfsa, koji su svojim veselim kolekcijama oduševili sve prisutne, a naših celebova je naravno bilo napretek. Sve njih zasjenila je najveća zvijezda na ovim prostorima, a to je Severina, koja surađuje s Elfsima, pa je došla pogledati što su pripremili za nadolazeću sezonu. Revija Elfsa zatvorena je uz zvukove Sevkine pjesme 'Moja štikla', što je njoj bilo 'jako slatko'.

'Došla bih na Cro-a-Porter u četvrtak jer je tada na rasporedu bila Linea Exclusiv s kojima surađujem godinama, ali sam bila gošća na koncertu Petra Graše u Skoplju. Bilo nam je predivno, imali smo sreće da je bilo lijepo vrijeme i da su bili dobri organizatori koji su nam pripremili jako lijepa četiri dana tamo', ispričala je Sevka, koja je povezana s Grašom i Danijelom Martinović, s kojom je išla u glazbenu školu.

   

'Ja sam s Lineom, Elfsima i Anamarijom Asanović prije svega prijatelj, a onda se na to nadovezala suradnja. S Elfisma surađujem jako dugo', ispričala nam je Sevka. Ne smatra da je markirana odjeća presudna za dobar izgled.

'Mislim da je jako važno da žena nosi sebe, a što će staviti na sebe, to je već neko drugo pitanje', dodala je pjevačica, a na modnom spektaklu se pojavila odjevena u sako na kojem je nosila broš s brojkom 317.625, što je trenutan broj nezaposlenih u Hrvatskoj.

'Sada je postalo moderno da se šalju poruke broševima, pa ako se šalju poruke, neka budu konkretne i pametne', zaključila je pjevačica koja se nedavno javno suprotstavila Jadranki Kosor čiji je zaštitni modni detalj broš. Ideju je očito dobila od Nika Titanika koji je prije nekoliko dana na svojem blogu i u novinama 24sata objavio karikaturu broša s brojem nezaposlenih ljudi.

     

Od poznatih zatvaranje Cro-a-Portera došli su popratiti Anica i Robert Kovač, Lana Banely, Lana Pavić, Lana Klingor, a Vanja Halilović stigla je s kolegicama Antonijom Stupar i Editom Misirić. Novinarka i voditeljica Mirna Zidarić također je došla u društvu kolegica, a glumica Katarina Radivojević bila je s Amarom Bukvićem. Same s stigle Anita Đuzel, Martina Vrbos i Petra Nižetć, a Neven Ciganović stigao je sa stilistom iz Londona.