REKLAMIRAJU TRAPERICE

Sestre Kardashian pozirale u toplesu

31.01.2012 u 09:28

Bionic
Reading

Sestre Kardashian svoju novu liniju seksi traperica reklamiraju u toplesu

Ženski klan Kardashian povećava svoje poslovno carstvo. Naime, sestre Kim, Kourtney i Khloe lansirale su liniju traperica za žene s oblinama. Budući da se i same mogu pohvaliti zamamnim oblinama, sestrinski trio dobro zna da si putene žene ne mogu

baš tako lako kupiti odgovarajuće traperice.

Kim, Kourtney i Khloe jako dobro znaju kako se radi najbolja reklama i što uvijek prodaje proizvode, pa su na plakatima pozirale samo u trapericama, odnosno u toplesu. Nema sumnje da će i ovoga puta privući veliku pozornost, a da su i same zadovoljne fotografijama, svjedoči njihova vlastita objava fotki na Twitteru.

'Kourtney, Khloe i ja odlučile smo igrati na kartu prirodnosti za našu kolekciju Kardashian Collection denim, pa smo pozirale samo u našim omiljenim trapericama! Što mislite o fotki? Ja mislim da je prekrasna te da Khloe i Kourtney izgledaju zadivljujuće', napisala je Kim na Twitteru.

Kolekcija Kardashian Collection denim nudi tri linije traperica, a svaka je nazvana po jednoj od slavnih sestara. Linija pod nazivom Kim nudi seksi traperice niskoga struka i ravnih nogavica. Pod imenom Kourtney kriju se tzv. skinny traperice, odnosno one uskih nogavica, a traperice Khloe u znaku su nešto višeg struka te također uskih nogavica. Traperice dolaze u nekoliko nijansi prirodne plave boje – od tamnoplavih do ispranih, vrlo svijetlih hlača.