HIT MODELI

Šest modela ljetnih cipela u koje se najviše isplati investirati

05.06.2019 u 06:05

Bionic
Reading

Uz modele obuće koji uspješno odolijevaju aktualnim trendovima zahvaljujući statusu modnog klasika, nova sezona donosi mnoštvo novih i uzbudljivih, onih koji će osigurati to da u ljetnim mjesecima izgledate moderno i u trendu

S toplim mjesecima na scenu tradicionalno stupaju sandale. Ove sezone primjetan je trend iznimno praktičnih i udobnih modela, kao i svestranih verzija za sve prigode. Ako ste velika ljubiteljica potpetica, ovoga ljeta obratite pažnju na bezvremenske espadrile koje su postale sastavni dio ljetnog odijevanja. Po pitanju tenisica, bijeli modeli su i ove sezone uvjerljivi modni favorit jer podjednako dobro izgledaju u klasičnoj kombinaciji s dugim i kratkim hlačama, kao i s lepršavim modelima ženstvenih ljetnih haljina.

Kožne natikače

Ako se ovoga ljeta poželite počastiti samo jednim modelom sezonske obuće, definitivno nećete pogriješiti odabirom kožnih natikača. U svestranim zemljanim tonovima ili bijeloj boji, kožni modeli natikača u ljetnim mjesecima idealan su odabir. Kao i prethodnih ljetnih sezona, uvjerljivo najpopularniji model kožnih natikača nosi naziv Oran i djelo je luksuzne francuske kuće Hermes, a domišljati high street brendovi, nalik prethodnim sezonama, i ove nude cjenovno pristupačne inačice.

Sandale s manjom potpeticom

Iako na prvu ne izgledaju kao najudobniji odabir obuće u ljetnim mjesecima, takozvane gole sandale nametnule su se kao veliki sezonski hit na modnoj sceni, a najčešće stižu s manjom potpeticom i predstavljaju savršen ljetni odabir zahvaljujući otkrivajućim stopalima i minimalističkoj silueti.

  • +39
'Gole' sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Slingback sandale s blok petom

Na glasu kao jedan od najelegantnijih modela sandala, takozvani slingback model s blok petom ujedno predstavlja savršene poslovne cipele u ljetnim mjesecima. Zahvaljujući otkrivajućoj peti vaše stopalo će disati na visokim temperaturama, dok će zatvoreni gornji dio zadržati dozu profesionalnosti.

  • +75
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

'Češke' sandale

Praktične i svestrane, sandale debljih remenčića i debelog potplata postale su sezonski must have, osobito modeli u crnoj boji. Poput anatomskih natikača Birkenstock, ove ravne sandale predstavljaju idealan dnevni odabir u ljetnim mjesecima.

  • +4
Sandale Teva Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bijele tenisice

Iz sezone u sezonu bijele tenisice ne prestaju dominirati modnom scenom, a u ljetnim mjesecima nećete pogriješiti odaberete li pletene ili platnene inačice koje će omogućiti da stopalo diše na visokim temperaturama.

  • +42
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Espadrile s punom petom

Uz mnoštvo trendovskih modela obuće koji trenutno krase police trgovina, u novoj ljetnoj sezoni ponovno ćemo svjedočiti velikoj popularnosti špagerica, a koje su s godinama zaradile titulu modnog klasika.

  • +38
Špagerice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo