RIHANNA

Senzacija u ljubičastom: Modna ikona s lakoćom zasjenila holivudske dive

06.06.2018 u 10:24

Bionic
Reading

U trenutku kad ste pomislili da je Rihanna iskoristila svaki modni trik ona uvijek pronađe način da sve iznenadi, kao što joj je pošlo za rukom na njujorškoj premijeri filma 'Ocean's 8'

Nova akcijska komedija, koja se uskoro očekuje u kinima diljem svijeta, predstavlja ženski spin-off filma 'Oceanovih 11' s jednako zvjezdanom postavom.

Na njezinoj njujorškoj premijeri šou je u potpunosti ukrala modna ikona današnjice Rihanna koja se na crnom tepihu pojavila uz bok filmskim kolegicama poput holivudskih prvakinja Cate Blanchett, Sandre Bullock i Anne Hathaway.

  • +20
Njujorška premijera filma 'Ocean's 8' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao što joj s lakoćom polazi od ruke u svakoj prilici, Rihanna je i ovaj put sve ostavila bez daha svojim jedinstvenim modnim odabirom. Na crnom tepihu njujorške premijere filma 'Ocean's 8', ova ikona stila pojavila se u metalizirajućoj, plisiranoj haljini koju potpisuje modna kuća Givenchy.

  • +7
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim materijalom haljina na jedno rame, koja je Rihannu učinila glavnom zvijezdom večeri, ističe se asimetričnim krojem i mnoštvom volana, a spomenuta kreacija svijetu je predstavljena u sklopu jesenske kolekcije francuske luksuzne kuće.

Da njezino svečano izdanje u potpunosti zablista pobrinula se odabirom blještavog nakita s glavnim fokusom na raskošnim cvjetnim naušnicama brenda Bulgari, a cjelokupnu kombinaciju zaokružila je parom stiletto štikli u identičnoj boji haljine.