razmazite se

Selfness – više od zdravog načina života

  • Promo
  • Zadnja izmjena 02.07.2018 13:24
  • Objavljeno 02.07.2018 u 11:49
Bionic
Reading

U Termama Olimia lako ćete probuditi uspavanu vitalnu energiju, osjećat ćete se bolje sretnije i zadovoljnije

Posvetite se sebi, svojim potrebama i željama i zaboravite vanjski svijet. U tome će vam pomoći selfness filozofija, provjereni put do fizičke, emotivne i mentalne ravnoteže. Naučite sve o zdravim napicima, posebno kreiranim selfness vježbama, tehnikama i ritualima na da Danu za selfness – svakog trećeg petka u mjesecu, koji je za goste Terma Olimia besplatan. Opustite se u meditacijama, otvorite srce i razbistrite um. Otkrijte najbolje u sebi i uspostavite unutarnji balans.

Kućni selfness ritual Terma Olimija nastavit ćete prakticirati i nakon što odmor završi. To je kratka i opuštajuća vježba za pozitivan početka dana. Ritual je zabavan, jednostavan i možete ga napraviti bilo gdje – u hotelskoj sobi, na recepciji, na bazenu. Najvažnije je da se tri minute posvetite samo sebi i pozitivnim mislima te potaknete vitalnu energiju koja će aktivirati sve stanice. Već nakon nekoliko dana osjećat ćete se bolje, sretnije i zadovoljnije.

Zdrava hrana, nezaobilazna je stavka u psihičkom i fizičkom životu svake osobe. Jela označena simbolom jabuke koja ćete vidjeti na jelovnicima u objektima Terma Olimia, sadržavaju odličan omjer kalorijske vrijednosti hrane i bogatstva kojeg ta hrana sadrži. Pripremljena su od niskokaloričnih sastojaka s malo začina i masti. Svaki zalogaj takvog obroka osnažuje vaše tijelo i razbuđuje osjećaje, a ako ste osjetljivi na gluten razveselit će vas činjenica su u kavani, pivnici i restoranu Lipa u Termama Olimia sva ukusna jela sto posto bez glutena.

Ne propustite relaksaciju u Wellnessu Orhidelia, službeno najboljem wellnessu u Sloveniji već devetu godinu za redom. Oduševit će vas magičnom igrom crne orhideje, modernim dizajnom i luksuznom atmosferom. Tu ćete osjetiti blagotvorni utjecaj olimske termalne vode, a boravak u saunama s različitim programima neponovljivo je iskustvo.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal