voli modu

Selena Gomez nastavlja modni maraton: Pokazal sedam chic stajlinga

15.12.2019 u 20:53

Bionic
Reading

Bivša Disneyjeva zvijezda nakon poduže pauze objavila je glazbeni album 'Rare', na kojem je radila posljednje četiri godine i koji trenutačno promovira po Europi, a pozornost, kao i obično, plijenila je modnim odabirima. Selena Gomez nakon Londona, stigla je u Pariz, a svaki izlazak bio je prilika za novu odjevnu kombinaciju

U Londonu je 27-godišnja pjevačica i glumica pokazala pet stajlinga. Prvog dana pojavila se u kaputu od umjetnog krzna zebrastog uzorka s potpisom popularnog španjolskog brenda Mango, a ispod njega je nosila traperice visokog struka s potpisom modne kuće Louis Vuitton te crnu dolčevitu i glomazne gležnjače Louis Vuitton Star Trail.

  • +9
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / MT / Goff Photos

Kasnije tijekom dana pojavila se u sličnom outfitu; trapericama i majici, koju je upotpunila traper jaknom Louisa Vuittona.

Za jedan od stajlinga odabrala je blještave zlate hlače širokih nogavica i visokog struka iz proljetne kolekcije 2020 londonskog dizajnera JW Andersona uz koje je nosila vunenu crnu majicu bez rukava brenda Victor Glemaud. Stajling je zaokružila predimenzioniranim bež balonerom te već viđenim glomaznim crnim gležnjačama s potpisom Louisa Vuittona.

Ni Selena nije odoljela ovogodišnjem apsolutnom modnom hitu – odijelu. Odabrala je udoban model u pastelnoj roza nijansi, s hlačama širih nogavica, na koje je nosila običnu bijelu majicu s natpisom Patou. Riječ je o pomalo zaboravljenoj pariškoj modnoj kući, koja potpisuje i majicu i odijelo, a koja proživljava renesansu otkako ju je preuzeo modni gigant LVMH. Selenino odijelo dio je kolekcije za iduće proljeće i ljeto i još uvijek nije u prodaji, no očito je da ćemo komade s potpisom ovoga brenda sve češće viđati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#selenagomez in #patou

Objavu dijeli Kate Young (@kateyoung)

Ispod bijele slip haljinu animal printa, koju potpisuje londonski Burberry, Selena je nosila crnu dolčevitu, a preko toga odjenula je dugi crni baloner s leopard uzorkom, također s Burberryjevim potpisom. Look je upotpunila crnim najlonkama i bijelim lakiranim štiklama Jimmyja Chooa.

U Parizu se pojavila u crnoj slip haljini, preko koje je imala crni kaput od baršuna ukrašen biserima i krznom na rukavima (Miu Miu) i crne stiletto štikle, a kosu je splela u pletenicu.

Za drugo pariško pojavljivanje odabrala je haljinu-vestu tigrastog uzorka uz koje je nosila guste crne najlonke i čizme od brušene kože na vezanje.