UNATOČ HLADNOĆI

Seksi Severina pokazala duge noge za klizanje

06.12.2010 u 12:54

Bionic
Reading

Kuma upravo otvorenog klizališta Nice Ice na zagrebačkom Trgu bana Jelačića bila je popularna pjevačica koju ni prosinački celzijevci ispod nule nisu spriječili da se pojavi u seksipilnom outfitu

Iako se Seve koncentrirala na puhanje svjećice na rođendanskoj torti, čime je označila početak sezone klizanja u samom centru Zagreba, pogledi nazočnih bježali su nešto niže, na njezine duge noge koje su provirivale ispod kratkih hlačica.

Lijepa pjevačica podijelila je s tportalom svoje razočarenje zbog pomanjkanja blagdanskih poklona.

'Iako sam sinoć očistila čizmicu i stavila je u prozor, jutros me je dočekala prazna. Tek sam ovdje od Sv. Nikole dobila slatkiše na poklon', razočarano nam je rekla Severina na otvorenju sezone klizanja na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Kako je Severina kuma klizališta Nice Ice, tako je logično da i sama kliže.

'Danas neću klizati, ali iskoristit ću prvu slobodnu priliku kako bih došla s prijateljima malo klizati. Volim skijanje, klizanje i sve zimske sportove. Obožavam prosinac i blagdanske čarolije, a najdraže mi je kićenje božićnog drvca, tako da me sve ovo jako veseli', otkrila nam je Severina svoj doživljaj zime.