PLAVUŠA S NASLOVNICA

Seksi Ruskinja pokorila modni svijet

28.05.2012 u 07:09

Bionic
Reading

Zanosna Anne Vyalitsyna, kojoj je u karijeri uvelike pomogao velik osmijeh, sanjala je o modelingu još od djetinjstva. Agenti su je otkrili dok je imala samo 15, a već godinu poslije potpisala je ugovor sa Chanelom

Ruskinja Anne Vyalitsyna, koja je htjela biti model otkad se u djetinjstvu igrala barbikama, na sjajnom je putu da u budućnosti postane najbogatija manekenka na svijetu.

Trenutačno najbogatiji model na svijetu Kathy Ireland, koja je toliko bogata da se 'imetak' Gisele Bundchen, jedne od supermogula (najbogatijeg supermodela), čini sićušnim, postala je poznata zahvaljujući pojavljivanju na čak 13 uzastopnih izdanja Sports Illustrateda. Kako stvari zasad stoje, Anne V prati je u stopu, a dosad se pojavila na osam naslovnica.

Anne V., kako je znaju u modnom svijetu, modni agenti otkrili su u Sankt Peterburgu kad je imala samo 15 godina. Uskoro je krasila međunarodne naslovnice i hodala pistama. Od grljenja goleme bočice Chanelova parfema Chance (ugovor koji je potpisala sa samo 16 godina) do smijanja s Frejom Behom Erichsen za H&M, zarazna vesela osobnost Anne V. donijela joj je zavidan broj dizajnera obožavatelja. Brendovi od Gapa do DKNY, Sonije Rykiel i Revlona iskoristili su njezin velik osmijeh i veselu osobnost kako bi najbolje prodali svoje proizvode.

Trenutačno 26-godišnja manekenka pojavila se sa 17 godina na naslovnici britanskog Voguea, a otad je krasila nekoliko međunarodnih naslovnica Voguea - u rodnoj Rusiji, na kojoj je pozirala u toplesu u klinču s tadašnjim dečkom Adamom Levineom (pjevačem Maroon 5), španjolskom izdanju te u Latinskoj Americi.