ATRAKTIVNE DOLLSICE

Seksi ruske DJ-ice glazbom i dekolteima zapalile Rab

14.08.2010 u 10:37

Bionic
Reading

Prva večer Rab Summer Festivala protekla je u znaku Ruskih DJ zvijezda DJ Dolls koje su nam otkrile da hrvatski 'galebovi' imaju poseban čar kojem ne mogu odoljeti

Atraktivne DJ Dollsice imaju dečke i u ozbiljnim su vezama, no svejedno poručuju da su otvorene za vruće ljetne avanture.

'Imate vrlo zgodne mladiće kojima je zaista teško odoljeti i večeras smo uistinu došle u iskušenje. Hrvatski momci su zaista zgodni i naši dečki su večeras pali u drugi plan. Svirale smo posvuda po Europi i koncerti uvijek ovise o publici, no večerašnja atmosfera ovdje na Rabu zasjenila je sve druge i večerašnja publika digla je ovaj nastup u nebesa', rekle su atraktivne DJ Dollsice.

Iako je Tom Novy bio najnajavljivanija zvijezda Rapskog festivala, ruske DJ-ice apsolutno su zasjenile sve ostale. Kako su ovoga ljeta već obišle hrvatsku obalu i ovo im je bio jedan od posljednjih nastupa, obećale su da će se vratiti i ponovno zapaliti hrvatsku publiku.

Prve večeri Rab Summer Festivala osim zgodnih Ruskinja nastupali su još i vrlo dobar DJ Marko Bucca i hrvatska house pjevačica Natalie Periš, koje slobodno možemo svrstati uz bok stranim zvijezdama.

Rab Summer Festu nisu, naravno, mogle odoljeti ni brojne poznate osobe poput Nevena Ciganovića, Kristine Bradač Smoje, glumica Katarine Radivojević i Marije Borić i mnogih drugih.