LJETNI HIT

Seksi pikanterije koje svi žele ovog ljeta

17.07.2013 u 07:14

  • +45

Ljetni nakit

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nema te dosadne odjevne kombinacije koju dobar komad nakita ne bi mogao spasiti. Ne preskačite zanimljive modne dodatke koji dobar stil znače, a što se fensi-šmensi može pronaći po našim high street dućanima, i po kojim cijenama, pogledajte u našoj fotogaleriji

Zbogom tankim ogrlicama s malim privjeskom - ovog ljeta vam ne gine ukrasiti se kakvim krupnim komadom nakita u kombinaciji metala i cirkona u boji. Krupni i veseli su ogrlice, narukvice, prstenje, pa i ukrasi u kosi.

Ne ginu vam ni kombinacije kože i metalnih pločica, što daje savršen spoj rokerskog štiha i one doze elegancije koju možete isfurati u večerima u kojima želite biti opako zavodljivi.

Zlatarnice i srebrnarnice ne zaostaju za trendovima, pa ćete kvalitetan, gotovo pa vječan komad nakita moći kupiti u itekako trendi izvedbi. S druge strane, zlato i srebro teško da će izaći iz mode, ma o čemu se radilo. No to je za one koji doista vole ovakve fensi komade nakita.

Posvuda se mogu iskopati i maštovito isprepletene špagice, bilo za narukvice, bilo za ogrlice, u ludim bojama. Najčešće su kričave, poput limeta zelene, roza, plave, te u kombinaciji s crnom daju super chic spoj. Bolje idu uz dnevne odjevne kombinacije ili, mnogi će se složiti, samo uz badić.