ZA SVAKU PRILIKU

Seksi modni trend koji je osvojio slavne ljepotice

26.09.2015 u 08:06

  • +7

Ženska odjela

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ne volite nositi haljine i suknje, a često vam je potreban elegantan stil odijevanja? Odijela su idealna za vas

Iako je slavna Marlene Dietrich davne 1930. u filmu 'Morroco' napravila zaokret svojim modnim izričajem odnosno hlačama, pravi modni bum dogodio se zahvaljujući poznatom dizajneru Yvesu Saint Laurentu koji je 1966. predstavio 'Le Smoking', odijelo koje je značilo moć žene. Od tada su žene diljem svijeta shvatile da je odijelo idealan način odijevanja i kada trebate strogi poslovni look, jednostavan ili seksi stil, ovisno kako ga i s čim kombinirate.

Moderne holivudske ljepotice u posljednje su se vrijeme također vratile odijelima, od nekih manje važnih događanja do pojavljivanja na crvenom tepihu. Od boja su im najdraže bijela, crna i upečatljiva crvena.

Hlače su većinom ravne ili potpuno uskog kroja, a sako može biti strukiran, s većeg ili manjeg dekoltea i dužine. Ono što svaka od njih zna jest to da će dobre štikle, frizura i torbica stvoriti besprijekoran styling

Ako netko zna kako nositi bijelo odijelo, onda je to sigurno modna stilistica Olivia Palermo koja je svojoj kombinaciji dodala crni top, ali jednako dobro možete izgledati u potpuno svijetloj kombinaciji kao što je to učinila zvijezda serije 'Siroče' Tatiana Maslany ili prezgodna glumica Eva Longoria

Glumice Halston Sage i Amanda Peet odličan su pak primjer za to kako nositi crno odijelo na seksi način. Sage je istaknula dekolte satenskim reverima na sakou, a Peet je nosila izazovnu prozirnu košulju. I na kraju, sjajna kombinacija za neustrašive žene koje se ne boje nositi boje. Jarkocrveno odijelo odabrala je samopouzdana Njemica Heidi Klum, a 'frendica' Jennifer Aniston nosila je zagasitiju boju opako dubokog dekoltea. Ne zaboravite da je investicija u odijelo višestruko isplativa jer sako i hlače uvijek možete nositi odvojeno s drugim omiljenim krpicama koje čuvate u ormaru.